Cospedal titlla Sánchez d'”il·luminat” per governar gràcies als “enemics” d’Espanya

La secretària general del PP afirma que el seu partit és l'únic que defensa la unitat de l'Estat "sense titubejos, apassionadament i amb molt d'orgull"

 

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha carregat aquest divendres en l’obertura del Congrés del partit contra el PSOE de Pedro Sánchez a qui ha titllat de colla “d’il·luminats acomplexats” fet que els “incapacita per assumir segles d’herència comuna” per defensar la unitat d’Espanya. Cospedal ha dit que Sánchez pretén governar damunt de les espatlles “dels enemics de la unitat d’Espanya”, en referència als independentistes, i “els hereus dels etarres”. Davant d’aquests, ha dit, el PP “ha de ser referent polític i moral que retrati la moció de censura com el que ha estat, una infàmia contra tot el que representa la grandesa de la nació espanyola”.

 

Cospedal ha reiterat que “Espanya ens necessita” i ha dit que el PP és l’únic partit capaç de defensar la unitat de l’Estat davant d’una moció de censura que, segons ella, “ha estat un acte de traïció contra el millor dels nostres presidents, Mariano Rajoy”. La secretària general ha acusat el PSOE també per la polèmica sobre el Valle de los Caídos i ha dit que els socialistes espanyols “encara necessiten ressuscitar Franco per poder respirar”. Cospedal ha reivindicat el PP com “el centra-dreta espanyol que no s’ha de reinventar perquè està aquí”.

 

La dirigent del PP ha subratllat que el partit és l’únic que fa “una defensa tancada de la unitat d’Espanya, sense titubejos, apassionadament i molt orgullosos”.

Nou comentari