Cospedal, "quasi" segura que no caldrà que l'exèrcit actuï a Catalunya tot i que està "preparat"

La ministra de Defensa assenyala que les forces armades "tenen atribuïda la defensa de l'ordre constitucional, la sobirania nacional i la unitat territorial"
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i la ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal, a la desfilada militar 12-O
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i la ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal, a la desfilada militar 12-O | ACN

La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha afirmat aquest dijous que l'exèrcit està "preparat per defensar al seu país dins i fora de les seves fronteres" tot i que ha mostrat la "quasi completa seguretat" que no caldrà que intervinguin a Catalunya. "Crec que no serà necessari però tot i això hi ha moltes accions que poden fer els membres les forces armades, com el suport logístic, l'ajuda als cossos i forces de seguretat logístic que per exemple estan a Catalunya o d'un altre tipus que un podria pensar primer", ha comentat en declaracions a TVE. Cospedal ha assenyalat que les forces armades "tenen atribuïda la defensa de l'ordre constitucional, la sobirania nacional i la unitat territorial" i que estan a les ordres del govern espanyol.


D'altra banda, la ministra ha assegurat que comprèn la "inquietud" dels ciutadans espanyols per la situació a Catalunya tot i que els ha volgut enviar un missatge de "tranquil·litat" perquè "el govern està actuant amb proporcionalitat però també amb fermesa i defensa de la legalitat i de l'interès general de tot Espanya".
Comentaris
fideli
contra gent desarmada,està sempre "preparat". Contra gent armada,no ha guanyat mai res
quasi que gràcies
jo quasi que també crec que quasi que no cal que vinguin, per que quasi que fan tard tenint en compte que quasi que som independents i que el dia que quasi arribin ja ho serem del tot. Ah, quasi se'm oblidava una sincera abraçada a tota la gent de bé de la península Ibèrica.
Pena de Gobierno
Jo estic quasi segur de que no sou gens democràtics.
Karlus
Oye Sra. no somos ni queremos ser españoles, estamos hasta la coronilla de vosotros, soys unos facistas , corruptos y ladrones . Fuera los ocupantes de nuestra tierra, a robar a otro sitio, Fuera el ejército y toda esta porqueria de criminales.
Joan
I am very tired of Spain I like the divorce,and the end of the fascist regime, the end of the Franco era for good, catalunya has had enough.
Cartanya
Això algú li tindria que fer arribar a la plaent CE. Avia'm si continuen dient que Espanya es un país democratic. Aquesta diu això, com si ens envies recursos per arregla una destrossa climàtica; pero on s`ha vist tanta desvergonya!!!.
Ciutadana farta
Sra voste no sap interpretar la constitucio que diu defensar , tot aixo ho ha de defensar d,un enemic exterior, sra,no del propi pais , aixo no ho diu, i el tractat de la unio europea que españa va firmar per l,adhesio ho prohibeix espressament ,lleigeixi sra lleigeixi i enteris , si porta l,exercit l,adhesio es suspendra , article 7 del tractat, o es pensa que no sabem que ja ho haurieu fet!
Hosti
No sabia que "Fuese tan ignorante , " sra. .Venga atrevese i veremos lo que le pasa a la españa gloriosa .
Karlus
Fuera esta mierda facista , franquista corrupta y ladrona
N'estem més que tips d'aguantar aquesta gentussa
No sé per què però em sona amenaça... I més venint d'una governant espanyola.
Vicenç Ramoneda
L'article 7 de l'UE prohibeix l'ús de l'exercit, soca!
Adeu espanya ,quin descans quan siguem veins
crack
otra que no sabe otra cosa que amenazar //*//
Arnau
Ha dit alguna cosa la Caspadal de quan enviarà "el glorioso" a conquerir Gibraltar.
aquests arrogants fatxendes
d' espanyols, des de q els europeus no ens van fer cas (o això sembla) se'ls hi han pujat els fums al cap i ja creuen que poden fer el que vulguin amb nosaltres i ens amenacen a cor que vols...la partida encara no està acabada.
Fat Boy
Doncs encara que esta encarregat de la integritat territorial el que estem segurs es de que no intervindran a Gibraltar. Es que alli tenen armes i bombes nuclears.
Monty
Quines ganes q ens tenen!!!!! Això seria lluitar contra qui? contra el poble, com l’1 d’octubre!!!! Si l’exercit Espagnol fa de Perejil una “gesta històrica” , diu molt del seu tarannà!!! Tarannà inculte, aferrats a l’imperi de la vergonya i a al feixisme franquista!!!!!
Perejil
Es normal que les haga ilusión sentirse ganadores contra gente desarmada cuando el mundo sabe que el ejercito español no duraría ni dos días contra Francia o Reino Unido y por supuesto no duraría ni dos horas contra EEUU o Rusia, y eso sin el uso de fuerza nuclear.
Porten la violència als gens, no tenen cap altra raó
Això és com allò del marit que li diu a la seva dona... Seguro que no voy tener que pegarte dos hostias... porque te vas a portar bien!! Verdazzz!???? No me gustaria tener que hacerlo, por tanto...
Anna
Se,n moren de ganes d,enviar.nos els tancs per atropellar.nos, són tant curts que només entenen les armes i amenaçar.nos. Anims als apallissats el 1-o, no ho podran repetir.
Rosa Talamanca
La tal cospedal parla per tenir contenta la seva parròquia; espanya està integrada a la Otan, i saben molt bé que en les condicions actuals que es donen, ni parlar-ne d'actuacions armades interiors.
A l'aguait
Per molts festivals que celebrin els 12 d'octubre de cara al consum intern la cospedala mateixa va insinuar, amb la boca petita, que les intervencions que faran aquí seran amb les forces del desordre públic com fins ara (a més de la judicatura)

envia el comentari