Cospedal: “Quan algú vol sobreposar-se a la llei, comencen les dictadures”

La secretaria general del PP assegura que l’independentisme “vol imposar un pensament únic”
María Dolores de Cospedal
María Dolores de Cospedal | Europa Press

La secretaria general del Partit Popular i ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal, ha criticat aquest diumenge el moviment independentista, assegurant que el seu comportament és propi d’una “dictadura”. “Quan hi ha alguns que volen sobreposar-se a la llei i ser-ne més importants, s’acaba la democràcia i comencen les dictadures”, ha etzibat durant la cloenda del congrés provincial que les Noves Generacions del PP han celebrat a Toledo. Cospedal ha assegurat que el moviment sobiranista “vol imposar un pensament únic” i ha dit que “li és igual” que els independentistes es denominin “d’esquerres, de dretes, radicals o populistes”, ja que en tots els casos, ha afirmat, “s’anomena dictadura, i cal dir-ho alt i clar”.


 

Cospedal ha continuat el seu discurs situant el PP com a exemple de partit que defensa “la democràcia, la llibertat d’expressió i la pluralitat” en contraposició, ha assegurat, a altres moviments polítics que “imposen un pensament únic i volen que només es pensi, es senti i es parli com ells volen”. “Per això defensem que tots hem de ser iguals davant la llei, siguem qui siguem, i tenim el compromís de complir-la i defensar-la”, ha conclòs.
Comentaris
ERDOGAN M. RAJOY
Les dictadures son aquells estats on es desenvolupen lleis injustes amb l'objectiu de controlar la ciutadania, els mitjans, les opinios. I fan, com el govern on treballa aquesta dona, per evitar que ningú pugui expresar-se lluirement. Aquestes dictadures, com el de la ministre, paguen als els mitjans perquè siguin fidels opinadors de les seves malifetes, i aixícom el govern on participa aquesta dona, donar una apariencia de democracia i justicia falsa i inexistent.
Karlus
Això és el que ha fet el pp, ha interpretat la llei franquista al peu de la lletra i ha instaurat una dictadura feixista, amb jutges de joguina , salvatges amb uniforme o no, repartin cops de porra, empresonant demòcrates ,(presos polítics), amb exiliats, i amb ineptes fent de ministres, total una porqueria de país
Vicenç Ramoneda
Acabes s'admetre que espanya es una dictadura?
cospedal =corrupcion en estado puro
Sempre parlant els que haurien de callar! tu cacique mayor del reino CALLA!, al menys tingues la decencia i la dignitat de CALLAR I DEMANAR PERDO PER: 1- El teu nom figurava a la llista Falciani de defraudadors espanyols junts amb Botin, Rato i Aznar entre d'altres. 2- Culpable de fraude amb hisenda per no declarar i pagar impostos per la seva finca de Toledo. 3-La empresa de Ignacio López del Hierro, marido de Cospedal, ha ganado desde que gobierna la presidenta 19 veces más que antes de serlo
La ministre de la guerra ,mai podrà amb Catalunya ,cada dia som més els que volem marxar d,aquesta Espanya mafiosa dictadora i corrupte
?
Pensament únic? Això és el que demostreu vosaltres, i qui no pensa com vosaltres els acusen del que sou vosaltres, així doncs sou uns manipuladors autoritaris.
Català a Mallorca
Ho dius per voltros no? Quins nassos, xerren d,imposar els que volen fotren,s el castellà amb embut i ens envien 10000 colons armats a estomacar-nos. Ens intervenen el govern i no deixen presidir a qui les urbes han triat. Nosaltres proposem fer un referendum i som dictadors, acollonant!!
LUIS
De pensamiento único nada Sra corrupta. Yo mismo escribo en castellano porque no domino la escritura en catalán, aunque si que lo hablo, y aquí nadie mira a nadie por su apellido, lengua o procedencia. En cambio Vds. los españoles mucho españoles son incapaces de hablar y pensar en otra lengua e incluso lo que es peor destruyen al que no comulga con la idea de la unidad de su patria frankenstein compuesta castellanizando a la fuerza otras culturas. Siga subvencionando la fundacion franco.
fideli
NJomés parla de Lleis, xq? perquè les lleis poden ser feixistes, i són lleis... NO parla de cumplir amb la Democràcia, xp? perquè la Democràcia o és demòcrata o no és... i ella és feixista, que és del que parla...
Anna
S,autodefineixen perfecte aquests fatxes del pp. Llàstima que tenen el món entès al revés.
Josep
De fet és tot el contrari, els països son més democràtics com més es reforma i adapten les lleis per anar treient l'autoritarisme d'altres èpoques
RFS
Lleis 6 i 7 de sep : totalment il-legals !!
Antifeixista
Efectivament, com ho saben aquests del PP eh? Herència franquista.
Ni fu ni fa
Diu que tots soms iguals davant la llei, dons que expliqui perque el Sr. URDANGARIN, RATO, etc,etc, estan en LLIBERTAT i fen el que volen. No parlen dels MASTERS perque aixo es CLEMENCIAL
Fart de fachas
Está parlant del partit mes corrupte de la U.E. amb diferencia, EL SEU PP.
Xurriaca Pallaresa
¿Algú enfangat en corrupció i l'omissió dels crims de Franco, pot parlar de lleis? Ho saps que els sobiranistes volem que TOTS els catalans puguin decidir i VOTAR com ha de ser Catalunya. Mentre que tu per trajectòria i pel que diu, sembla que siguis més de BOTAR al Poble català i aprofitar-ho per acovardir als espanyols. Cospe, quan tu parles de lleis ets tan creïble, com un Rei parla'n d'igualtat d'oportunitats... se us nota massa el "sobre" de sota la Faixa, que us inspira.
Ciutadana farta
El tercer reich tenia lleis per gassejar millions de jueus innocents, per tant segons ells fer-ho era legal , vol aixo dir que era legitim i just? Noooo, i es mes , els que se la saltaven ,pocs, per no fer-ho i ajudar les victimes amagant-les o ajudant a fugir eren empresonats o directament matats a trets , tot molt legal , pero una iniquitat, no sempre les lleis son justes , sra , i no sempre es legitim
Joedi Las
Exacte. La dictadura espanyola comença quan se salten totes les lleis i dictàmens de l'ONU. Stop spanish terrorism.
jacqme
No té raó; de fet, si no fos per haver-se sortit de les lleis, avui al món no hi hauria civilització sinó colònies i opressió: We the people... USA Constitution after dismissing away the United Kingdom "law"
Dictadura
Si al món no s'hagués tocat res de res, encara aniríem en carro, tu no tindries dret a votar, les senyores no podrien fer moltes coses sense autorització del maridet . Si afegeixes a "comencen les doctrines " COM A ESPAÑA, estaré totalment d'acord amb tú. Tu ,sabatot, no deus tenir cap màster , ni fals .
F. Castella
Vostè sra. (és un dir) Cospedal creu que tots tenim el mateix IQ que el "mucho espanyoles"? Vagi a pastar fang, sàpiga que l'únic sobirà legítim és el poble expressant la seva voluntat a les urnes amb llibertat, no els polítics corruptes com vostès, ni els jutges prevaricadors disposats a vendre la mare, per tal de conservar la feina, apa que tingui una bona nit!
Llautó
Amagar els fets acusant als altres del que tú fas.
Res
En efecto, empezando por vosotros!
Peret2
Quan deixaran d'enmirallar-se, i faran política.???? Trenqueml-hi el mirall......
Vice
De quina ley parlas, cospedal??? De la vostra llei fascista franquista adoctrinats,... O de la llei de la democtacia?... La democracia es lo que vota el poble, i es la llei que tens que cumplir tu i tots els fascistas,.. Que nomes practiqueu, la lley autoritaria contra el poble, i nomes val, lo que vosaltres dieu.... I ya feu pena hasta a europa,... I esteu violentan españa... Inutils.
Dius com les Lleis de Nuremberg
Aprovades per Hitler on es prohibien, per exemple, els matrimonis d'alemanys i jueus, i justificaven el saqueig dels jueus per part de l'estat. Tot perfectament legal, ates que es van fer lleis per donar tot el poder al furher. Que trist dependre de gent amb carreres inventades que nomes volen enriquir-se a costa de la poblacio. I que trist que part de la poblacio els voti a canvi de que ens ataquin a nosaltres. Quant odi i quanta ignorancia!
EFG
Aquesta, m'agradaria veue quins masters o quina carrera a fet, per ser tan curta, ja es va veure amb lo del diferido, lo burra que es...com es pot tenir gentussa d'aquest nivell de fatxerio, borregueria, i imbecilitat...això es el que representa. Caspaña
Cospe, crec que ho miras al revés.
Dictadures, Cospedal, dictadures les coneixem, si Catalunya fos dictadura tots els dirigents nacionalistes espanyols serian a la presó: tú, el M.Rajoy, el Aznar, el Mendez de Vigo, el Català, la Soraya,el Guindos i potser tot el actual consell de ministres. No serà que dictadura es el govern espanyol que encarcera als consellers independentistes catalans i si pogués al seu president?
Ramonet de Salou
“Quan hi ha alguns que volen sobreposar-se a la llei i ser-ne més importants, s’acaba la democràcia i comencen les dictadures”. Precisa descripció del que està fent l'associació de malfactors a la que pertany aquesta senyora avinagrada.
PINYA
Aquesta s'ha confós d bàndol. Senyora, això és el què fan vostès. Dictadors, mentiders i malversadors. No es falsifiquen la cara perquè no poden.
Con el OPUS-DEI-BANDA TERRORISTA hemos topado
COSPEDAL hija natural del terrorista Franco, el anticonstitucional Franco, sin padre conocido la muy golfa terrorista-franquista. OPUS-DEI banda terrorista que debe ilegalizarse ya!
Fidriko
Ai, noia. Ets més ruca que una somera. Com hi ha Déu que les dictadures tenen tantes o més lleis que les democràcies. No és nou, ho deien els pensadors romans al costat d’allò de “dura lex, sed lex”: quan la única raó invocada és la llei, vol dir que la llei no té raó...”. Per altra banda, heu escollit les lleis polítiques perverses d’una dictadura prêt à porter, llesta per ser imposada
rd350
pura maldat
Cospedal, la cerdita de españa-opus-dei
COSPEDAL tu como Escriba de Balagues, toda una vida robando y hacerse el amiguito de los niños, el muy pederasta del OPUS-DEI, pederasteria legal
Ni
Li haurem de dir cínica a aquesta ara. Com es pot tenir tant mala llet?

envia el comentari