Correus intercepta un sobre amb bales dirigit a Zapatero

La missiva enviada a l'expresident espanyol hauria estat interceptada al centre automatitzat de Vallecas (Madrid)

Els sistemes de seguretat de Correus han detectat una carta amb “dos possibles cartutxos d’arma de foc” dirigida a l’expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, segons ha avançat La Sexta aquest dimecres. Correus ho ha posat en coneixement de les forces de seguretat. Segons concreta el canal, l’escàner ha identificat dos projectils de 38 mm en un sobre amb una nota per a l’expresident a l’oficina automatitzada de Correus del barri madrileny de Vallecas. Aquesta amenaça se suma a les que s’han dirigit en els últims dies a Isabel Díaz Ayuso, que contenia dues bales, Fernando Grande-Marlaska, la ministra d’Indústria Reyes Maroto, que va rebre un sobre amb una navalla ensangonada, Pablo Iglesias que ja ha rebut dues amenaces de mort amb projectils i Maria Gámez, cap de la Guàrdia Civil que també ha estat amenaçada de mort.

Comentaris

  miquel puigpelat 29/04/2021 9:07 am
  És si més no curiós. Ningú de vox ha rebut cap carta.
  EL DESTROYER 28/04/2021 8:06 pm
  Aquest personatge tenebrós es el responsable que en l' any 2.004 s'aprobes la llei de IGUALTAT DE GENENE, que en realitat fa posible la destrucció de la majoria de familias i el seu patrimoni conseguit amb generesions de treball també. Per dalt volen consevar les elits economiques i potenciarles i per baix volen una societat horitzontal sumisa i totalment dominada hi ho conseguiran.
  Dani_Andreuenc 28/04/2021 4:32 pm
  Apoyaré... Paraula que no venia del verb "Apoyar" sinó que en realitat era la forma coloquial de dir "Me sacaré la poya y la pondré en...." En aquest cas va ser sobre el Parlament i l' Estatut.

Nou comentari