El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Corbacho acusa CiU de “miopia política”
  • CA

Les acusacions dels socialistes contra CiU, després que aquests anunciessin ahir que no votarien a favor dels Pressupostos Generals de l’Estat, continuen. Si ahir les declaracions contra la federació nacionalista eren del portaveu del PSC, Miquel Iceta avui ha estat el torn del ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, qui ha acusat CiU de tenir “certa miopia política” i de no voler “donar un cop de mà” al govern espanyol per combatre la crisi econòmica.

“Era la darrera cosa que m’imaginava de CiU, ells que sempre han presumit de tenir un punt de centralitat i, la veritat, tornar els pressupostos suposo no voler oferir un cop de mà al govern per superar la crisi”, ha declarat el ministre a Punto Radio. Corbacho creu que la federació en aquesta ocasió ha actuat amb “certa miopia política” i ha dit que per aquest gest “hauran de donar moltes explicacions als seus votants”.

“Ells sempre han dit que posaven per davant els interessos generals als interessos particulars, i em sembla que en aquests moments entren a una deriva que, des que es van capficar amb la febre sobiranista, aquesta els ha fet perdre la centralitat i el rigor que els havia caracteritzat”, ha assegurat Corbacho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa