El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Convergència jugarà un partit contra el Rosario Central
  • CA

Un combinat de Convergència – Casa Gran disputarà un partit contra el Club Atlético Rosario Central de Catalunya. L’equip va patir fa unes setmanes una agressió xenòfoba durant el matx contra el Bada Bing, a tercera territorial.

L’objectiu de l’encontre esportiu és difondre un missatge contra la violència i els atacs racistes a l’esport, segons informa CDC en un comunicat. L’acte és organitzat per les sectorials d’Esports i Immigració del partit.

El matx es disputarà el pròxim diumenge i el líder de Convergència, Artur Mas, farà el llançament d’honor. L’alineació de CDC-Casa Gran estarà formada per Lluís Corominas, Josep Maldonado, Jordi Cuminal, Albert Marco, Gerard Figueras, Marc Pifarré, entre altres.

També jugaran amb el combinat els exjugadors del FC Barcelona José Mari Bakero, “Torito” Zubiría i Joan Estella, Cairó i Fernando Navarro. Àngel Colom serà l’entrenador de l’equip.

El Rosario Central tindrà un reforç de luxe, de l’exporter argentí del Barça Tito Bonano. L’arbitre serà l’excol•legiat i comentarista esportiu Sergi Albert.

Els jugadors desplegaran abans del partit una pancarta amb el lema No a la violència i la xenofòbia a l’esport i també sonaran els himnes de Catalunya i del Rosario Central, segons indica CDC en una nota de premsa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa