El Consell per la República convida per sorteig els seus inscrits a la presentació a Brussel·les

Puigdemont encapçalarà l'acte al teatre flamenc KVS amb la participació del Govern "a l'exili i a l'interior" i s'hi explicaran les primeres passes de l'òrgan
Els membres del govern al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, amb el president del Consell per la República, Carles Puigdemont
Els membres del govern al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, amb el president del Consell per la República, Carles Puigdemont | ACN

El Consell per la República (CpR) convida els seus inscrits a la seva presentació del 8 de desembre a Brussel·les. I ho farà per sorteig, segons ha informat l'òrgan a través d'una convocatòria d'aquest diumenge al migdia. Dijous passat es va obrir un sorteig d'entrades dobles per a les 40.000 persones que formen part del registre ciutadà, i la setmana que ve s'anunciaran els noms dels qui podran assistir a la presentació al teatre flamenc KVS. El responsable del CpR, Carles Puigdemont, encapçalarà l'acte, on també hi participaran l'executiu "a l'exili" i el Govern de la Generalitat de Quim Torra -"el de l'interior". S'hi explicaran les primeres passes de l'òrgan.


 

A les 15:00 començarà el Festival Cityzen, amb 12 hores de música "per la llibertat", a la sala La Tentation. Hi actuaran, entre d'altres, Els Catarres, Gerard Quintana i Josep Thió, Miquel Abras o Valtònyc, en el que serà la segona edició del festival. També hi haurà una mostra de la gastronomia catalana i l'exposició 'Europe, wake up!', a més d'una exposició fotogràfica dels fotoperiodistes Jordi Borràs, Lluís Brunet, Roser Vilallonga i Delmi Álvarez.
Comentaris
Que son 10 euritos solo!
que me los quitan de las manos!
2018
“SORTEIG”
Le Circ du Waterloo
Quina manera de fer el ridicul !!! No teniu aturador !! Foteu pena !! Sou patetics !!!!!
Didac
En serio el grau de cutrerio i estupidesa del fidel independentista s'estudiarà en un futur
Antoni Ferret
Senyors/es: Lo que Catalunya necessita és UN govern, que atengui les persones, que ho sigui de veritat. No DOS mitjos governs per fer bonic.
Richi
Vinga compreu la Grossa de Nadal de la Generalitat que aquest any el premi és compartir l'spa de Waterloo amb amb el Fuigdemont en tovallola i xancletes. Catalunya triomfant!
necessitem
El que Catalunya necessita és la independència per atendre les persones de veritat. Ara és del tot impossible amb un espoli de 16.mil milions d'euros/any.
Sisco
Deixeu a tots aquests trolls que disfrutin amb les seves bajanades quan Ñ peti que l´hi queden "dos telediarios" veurem qui riu el últim. Seguirem amb el Consell per la República i el que calgui per poder ser lliures.

envia el comentari