El Consell de Ministres se celebrarà a la Casa Llotja de Mar de Barcelona

Així ho ha anunciat la Moncloa
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez | ACN

El govern espanyol celebrarà el Consell de Ministres del pròxim 21 de desembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, seu actual de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació. Així ho ha anunciat aquest matí de dimecres la Moncloa, que ha destacat que es tracta d’un dels edificis més emblemàtics i representatius de l’economia i la cultura de la capital catalana. L’anunci arriba després que el govern espanyol hagués d’aclarir unes manifestacions del ministre de Foment, José Luis Ábalos, que aquest dimarts va posar en dubte la celebració del Consell de Ministres a Barcelona en vista de la resposta que el suposat gest ha obtingut per part de la Generalitat i en previsió de protestes.

 

Ábalos va apuntar que si el seu executiu no acabava d’aconseguir bona sintonia per a la celebració d’aquest Consell de Ministres “tampoc acabo d’entendre un entossudiment”. Minuts després La Moncloa va fer públic un comunicat on assegurava que “per descomptat” se celebraria a Barcelona.

 

La Casa Llotja de Mar era una de la vintena de possibilitats de què disposava l’executiu espanyol per a la celebració del Consell de Ministres de Barcelona. La Moncloa buscava un espai ampli on poder fer també la roda de premsa posterior i que garanteixi la viabilitat de la reunió davant de possibles protestes.

 

L’executiu espanyol prepara un dispositiu policial especial en ocasió d’aquesta reunió que s’acabarà de dissenyar en una reunió que els comandaments dels Cossos Forces de Seguretat de l’Estat han de fer amb els Mossos i la Guàrdia Urbana. Aquest dimarts, i malgrat les informacions que apuntaven que es traslladarien 400 agents, el Ministeri de l’Interior apuntava que el dispositiu “encara no està tancat”.Comentaris
Tot Barcelona parat i tallat
Jordi Estelada
FORA GOVERNS ESTRANGERS, FORA FEIXISTES, FORA FORCES D'OCUPACIÓ
calmat !!
Jordi Estelada : estas com un llum !!
paraules
Els fets parlen per si sols. El gobierno no ha fet cap proposta ni cap pas vers Catalunya. Tot són paraules buides, sense cap credibilitat, enganys i estafes continuades. Fora les forces d'ocupació!!!!
Picafort
A que venen? a fer canvi de cromos a la sala de contractació de Llotja? No ens coneixen prou.
Juan Hospitalet
Que digan la verdad, querian un sitio grande para poder aparcar el helicoptero de entrada y salida.
David
Que porti la guardia mora
Pep de la Vila
Seria bo saber , a part del perquè deldeslaça e t a Catalunya del consell de ministres , el cost econòmic que suposarà (amb detall de les partides ) aquest " aconteixement " Molt provableme t ens emparrariem parets amunt .

envia el comentari