La Conferència Episcopal Tarraconense demana a Torra que busqui la "concòrdia"

D'altra banda, els bisbes veuen amb "preocupació" les iniciatives legislatives en relació a l'eutanàsia i el suïcidi assistit
Quim Torra
Quim Torra | Jordi Borràs

 

La Conferència Episcopal Tarraconense ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que "en aquests moments especialment delicats" governi "amb justícia i encert", cercant "sempre" el bé comú i la "concòrdia de tots els catalans". Els bisbes, reunits al Santuari de la Mare de Déu de Loreto, a Tarragona, el 15 i 16 de maig, li han recomanat també que busqui el "diàleg" amb les altres institucions de l'Estat.

 

D'altra banda, els bisbes veuen amb "preocupació" les iniciatives legislatives en relació a l'eutanàsia i el suïcidi assistit. Recorden, en aquest sentit, el "compromís" de l'Església en favor de la vida i subratllen que l'Església demana mitigar el dolor i el sofriment mitjançant cures pal·liatives i l'acompanyament als malalts i als qui en tenen cura, així com legislar en favor de "bones mesures socials que permetin una millor atenció als malalts".

Comentaris
Se'n poden anar a allà!
Cal que li recordem, a la Conferència Episcopal, tots els anys de greuges, insults i amenaces, que hem rebut i rebem de la COPE?? Menys lliçons !! Per cert, ja van denunciant a la justícia (encara que sigui a la espanyola, ja és quelcom) als pederastes que es troben pel camí?
ferran
Ni cas d’aquesta genteta...Sempre han actuat com comissaris polítics del règim de torn, incapaços de mostrar cap empatia amb els presos polítics, i encara menys en denunciar el tracte colonial que pateix Catalunya.
Conferència episcopal espanyola mossens polititzats i a aquests que li importen no mes ullen per la sagrada unitat de la seva p Espanya i Portugal qui parleu amb els mossens de Portugal a veure si volen retornar a Espanya colla de pederastes
Bot
l'església catalana no existeix tota ella és castellana i inquisitorial i profundament anticatalana.
David
Jo no sé què es això de "tarraconense"
OMELLA, es el satanas de la COPE, banda de genocides
la banda de franquistes que porten tota la vida des de la miserable i criminal COPE predicant el GENOCIDI DELS CATALANS, ara volen concorida? Tots a la presó collos de miserables anticristians. OMELLA A L'INFERN, FILL DE FRANCO I DEL OPUS-DEI
pere bisbe
La conferència tarraconense no ha de donar lliçons. Aquesta gent de negre no ha ofert ajuda quan ha fet falta i ara reclama que el nostre president dialogui amb una pedra. No es molleran mai pel poble, pel seu poble. No hi ha diferència entre ells i la conferència episcopal espanyola. Seria molt indicat que tots exigissin la llibertat dels presos.
Anna
La conferència episcopal Tarraconense va dir res després de les garrotades de l'1O? És que no em sona... Potser van dir alguna cosa i se m'ha escapat... PROU d'enganyar-nos. Que els demanin a ells que ens deixin tranquils.
Com es que només ho demaneu al independentisme?
I no als que ens han pegat, insultat, empresonat??????? Cristians us diueu.
Ramon
Quins sants pebrots!
Fart de fachas
Es clar la concordia de que `parlan es com el gos golpexat per l´amo i que aquest espera que li torni a llapar la má i el cul si convé, A LA MERDA AMB AQUESTS CONSELLS LA CONCORDIA DEU TENIRLA M.RAJOY I NO ELS APALLISSATS.
Pitxolí
¿Només ho demana a Torra, que busqui la concordia?
Roser
Heu trigat massa a parlar, episcopals. Que feieu l'1 d'octubre quan l'estat espanyol utilitzava porres amb la ciutadania pacífica.?? On éreu quan van tancar homes i dones a la presó sense cap justificació.?? On ereu per defensar la noia violada i ultratjada per uns jutges indignes.?? On éreu quan se'ns va aplicar el 155.? On sou quan encara "crucifiquen" a innocents.? Vosaltres, tots, tornarieu a crucificar Jesús. De fet ho esteu fent. Tristesa és el que sento..
Onix
Es a dir, que es declaren insolvents per a resoldre-ho i a sobre ho fan a posteriori. S'han descarat com a inútils totals, la qual cosa fa temps que tothom ho sabía.

envia el comentari