Concentracions aquest dimarts pels 3 mesos dels Jordis a la presó

L'ANC i Òmnium criden els ciutadans a concentrar-se davant dels ajuntaments del país a les 20h
Jordi Cuixart i Jordi SÃ nchez
Jordi Cuixart i Jordi Sànchez | cedida

L'ANC i Òmnium Cultural han organitzat concentracions arreu de Catalunya per recordar que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart fa tres mesos que es troben tancats a la presó de Soto del Real. Les dues entitats sobiranistes han convocat a tots els catalans davant dels ajuntaments del país a les 20:00h, com ja és habitual en aquestes concentracions, però a Barcelona la concentració serà a la cruïlla entre els carrers Casp i passeig de Sant Joan.
Comentaris
Joan Jaume
Hi seré
Joana
Les concentracions no són efectives. Si volem fer alguna cosa més per a ells i catalunya hem de fer alguna cosa més, revolució, vagues etc. Sinó ens pendran el pel.
Nuria
Si, s'han d fer més accions revindicatives...Ni un pas enrere!!!
Carles
Aixo no serveix per a res apart de fer el ridicul i provocar que els unionistes es pixin de riure, hem de fer coses mes contundents...
Sisco
Si volem tocar allò que no sona, hem de ser mes llestos, i l´únic que fa pupa es la economia, Srs. encara teniu la llum, el gas, el telèfon, les assegurances amb empreses de Ñ, dons aquí es on fa mal, som-hi
@ Joana
Si tantas ganas tienes de bronca sal a la calle tú, deja a los demas tranquilos, sera payasa??
@Carles
pues si, celebra cuando cuatro meses cuando cinco cuando un año, si antes no cacatan nuestra constitución, está clarito no?
Guau
Teniu pendents moltes concentracions
Per favor!!
Ja ni ha prou de fer el ridícul, prepareu quelcom mes efectiu, naltros no fallarem.

envia el comentari