Els comuns suspenen de militància Nuet i l'expulsaran del grup parlamentari

Retreuen a ERC que negociï amb "trànsfugues" per a incloure'ls en les seves llistes electorals
Nuet i Alamany, quan encara eren de CatEnComú
Nuet i Alamany, quan encara eren de CatEnComú | Europa Press

 

CatComú ha suspès "cautelarment" de militància al seu diputat al Parlament Joan Josep Nuet i ha demanat al grup dels comuns a la Cambra que prengui les mesures necessàries per a expulsar-lo, després que s'hagi confirmat que concorrerà amb ERC en les eleccions generals del 28 d'abril.

 

En un comunicat aquest dijous, el partit que lidera Ada Colau ha sostingut que Nuet "ja no defensa l'ideari ni els principis fundacionals de Catalunya en Comú" i li ha exigit que deixi la seva acta de diputat. També li han obert un expedient sancionador i han retret a ERC que negociï amb "trànsfugues" dels comuns per a incloure'ls en les seves llistes electorals.

 

"Evidenciada la incompatibilitat amb els Estatuts i el Codi Ètic de Catalunya en Comú, l'Executiva del nostre espai ha acordat suspendre cautelarment de militància a Joan Josep Nuet i obrir un expedient sancionador", ha explicat el partit. "L'espectacle mediàtic dels últims dies impulsat per ERC amb la negociació amb persones que van ser triades democràticament per les llistes electorals de Catalunya en Comú és incompatible amb la nova manera de fer política que impulsa el nostre espai", ha sentenciat.Comentaris
Caram, sort que eren una "confluència de sensibilitats"
I bla bla bla..
Català a Mallorca
Comuns!!!!! Feu aigües x tot arreu!!!!!
Pepet
Als comuns sols quedará el posit
magrab
S'equivoca ERC? No veig com entrar en enmistat amb els comuns pot "eixamplar la base"
Jordi
Magrab; això se li diu eixamplar les bases dels dirigents polítics! No les bases del poble Recordem; Junqueras, Maragall, Romeva, tarda,..... i ara Nuet,...????? Es el nou PSC! Una colla d infiltrats i trànsfugues per no votar-los!
Lluis
De trànsfuga, res. Si es presenta a les espanyoles és que deixa l'acta del Parlament. Transfuga és qui canvia de grup emportant-se l'acta. La casposa ICV del règim del 78 s'ha carregat el projecte dels Comuns. Si mai en van tenir
Anselm
És el mínim que poden fer.
Los cirrerers franquistas de Iniciativa estan enfadats. Todo por la grande e libre.
astrid
Iniciativa belligeran españolista se ha apropiado el nombre dels @comuns per guañyar vots però després actuen com sostenidor del régimen del 78 sense cap mena de escrúpols repartint cadires i les targetes black.
Sisco
ICV i Comuns, "TRAÏDORS"

envia el comentari