Els Comuns qualifiquen de "pacte de despatxos Frankenstein" l'acord de la CCMA

Ribas lamenta que s'hagin "repartit el poder" dels mitjans els partits que volen "controlar-los" i els que els volen "suprimir"
Marta Ribas
Marta Ribas | ACN

La portaveu adjunta de CatECP, Marta Ribas, ha qualificat aquest dimecres l'acord de renovació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del Govern, Cs i PSC de "pacte de despatxos realment Frankenstein". En una atenció als mitjans, Ribas ha lamentat que els partits hagin arribat a un acord per "repartir-se el poder" dels mitjans públics entre les formacions que "diuen defensar-los" però que "volen controlar-los ideològicament" i els que els consideren uns "xiringuitos i els voldrien suprimir". Amb tot, Ribas ha criticat que l'acord arribi abans d'un ple que ha d'abordar una proposició de llei per acabar amb el "repartiment de cadires" al Consell de Govern de la CCMA.

 

En aquest sentit, des de CatECP han apuntat que l'acord anunciat aquest dimecres "no pertoca" i que els catalans no mereixen que "se jugui amb els mitjans públics d'aquesta forma". "Els mitjans haurien de garantir el dret a la informació veraç i plural i no ser objecte del repartiment de poder entre partits un cop més", ha assegurat. 

  

Ribas també ha lamentat que els grups parlamentaris no hagin arribat a un acord per entrar a registre una proposta per la CCMA que fos "via la llei de renovació necessària". També ha afegit que des del punt de vista dels Comuns s'hauria d'impulsar una cogestió i que els treballadors dels mitjans públics poguessin formar part del consell de govern. En aquest sentit, ha dit que els directors de TV3 i Catalunya Ràdio s'haurien d'escollir d'acord als seus perfils per si son idonis per resoldre els reptes de present i futur i no "per fer de comissaris polítics". Comentaris
El sr. Marrón
EEEEEPP!!!!!!!!!!! QUE HAY DE LO MIO ?
ICV deu 14 milions d'euros a la Caixa
Parlant de "pactes de despatxos" i venint de Icv sona casi cinic. Pq estaria bé que Ribas espliqués quan Icv fan llistes electorals i què passa als despatxos i a quins despatxos de las portas giratorias estan Herrera $ Coscubiela.
Tú y tus brotes verdes sí que sois un Frankenstein.
Fat Boy
De veritat que els comunistes han dit literalment "per fer de comissaris polítics"?. Aquests cada vegada son menys vanguardia del proletariat i mes vanguardia espanola. El camarada Conde de Godo estara satisfet.
Tv3 RIP
Tv3 està acabada des del moment que psoe i ciudadanos comencen a controlar-la.
politburo dictatorial de iceve
Aquesta parla de "controlar" quan ja sabem com és la iniciativa beligerant i cevera controlant i censurant tots els moviments de l'agrupació comuna sinó qu ens expliqui a on és l' Amalay. Doménech, Nuet...

envia el comentari