Els comuns proposen una ‘mena de ple’ per començar a fer política

Els de Domènech comencen una roda de contactes amb partits i entitats per “robar una fórmula”
Elisenda Alamany en la roda de premsa d'aquest migdia
Elisenda Alamany en la roda de premsa d'aquest migdia | Quico Sallés

“El Parlament no s’ha d’externalitzar -a Brussel·les- ni ha d’estar comandat des de Madrid per Soraya Sáenz de Santamaria”. Amb aquesta divisa, la portaveu de Catalunya en Comú Podem, Elisenda Alamany ha proposat “trobar una fórmula” per començar fer política a Catalunya i deixar enrere el bloqueig. 

 

En una roda de premsa celebrada aquest migdia, Alamany ha avançat que han obert una roda de contactes amb els partits, entitats socials i sindicats per tal de trobar aquesta “fórmula”. Una “fórmula” que passaria per ser una “mena de ple” per poder debatre obertament de la situació i desbloquejar la situació política.


"Catalunya no pot esperar més i estar pendent de les negociacions secretes d'alguns partits. Els debats han de ser oberts si volem ser un país modern", ha conclòs.

Més informació en breu

 

 
Comentaris
Peixitu
És evident q aquests comuns, o no coneixen l'estat o realment sels enfot tot i frisen per començar a cobrar per treballar al govern colonial. Més ens val q erc deixi de fer el burru i es posi d'acord amb jxc i erc.
Guaita
Està bé això : "una mena de partit" proposant "una mena de ple" per fer "una mena de propostes" amb "una mena de conclusions". Però em sembla que no tenen sentit del ridícul aquests de la "catalana de gas".
cua de conill
Aquesta noieta es molt curta, no?
sussssials i sussssiales
Què, vivales. "Se puede" o "no se puede"?. Perquè, em penso, que aquells que us van votar segueixen sense poder com abans d'enredar-los. Mentre, vosaltres ja us heu ben col·locat.

envia el comentari