El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els comuns, sobre la presència de Sánchez a la taula de diàleg: “És més important el contingut”
  • CA

A falta de dues setmanes perquè se celebri una nova trobada de la taula de diàleg, els comuns demanen centrar el focus d’atenció en el “contingut” i no en qui hi participarà. El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, preguntat per si el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha de ser-hi, ha expressat que “és més important el contingut que no pas les persones que en formin part”. I ha afegit que “si hi participa serà una bona notícia”. “Ara ens preocupa més el contingut que s’abordarà”, ha afirmat. Mena ha deixat en mans dels executius els membres de cada delegació, i ha dit que la vicepresidenta Yolanda Díaz sí que hi serà.

Els comuns també han fet una valoració dels 100 dies d’Aragonès al capdavant del Govern. Han valorat que és un executiu “que no compleix expectatives”: “Sembla que tinguem dos governs en un; està fracassat i viu en els projectes del passat”. A l’inici del nou curs polític, Mena ha afirmat que la seva formació continuarà treballant per una sanitat pública i universal i en la lluita contra el canvi climàtic.

Els comuns veuen “fora de lloc” la declaració d’Illa

Mena també ha emplaçat el líder del PSC al Parlament, Salvador Illa, a “recuperar el seny”, després que aquest cap de setmana hagi afirmat que els darrers 10 anys han estat els pitjors dels últims 300 a Catalunya. “M’han desconcertat bastant aquestes declaracions, les trobem fora de lloc i no entenem aquesta comparació desafortunada”, ha dit. I creu que és més pròpia “de determinats sectors del processisme que no pas del PSC”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa