El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els comuns consideren una “bona notícia” mantenir resultats
  • CA

El director de campanya dels comuns, David Cid, ha assegurat que els comuns són “moderadament optimistes” amb els seus resultats després que s’hagin fet públics alguns sondejos a peu d’urna. Cid ha dit que estan “en disposició de mantenir resultats” i ha apuntat que en un context “d’alta polarització i competició electoral intensa” això seria “una bona notícia”. En una compareixença des de la seu del partit Cid ha remarcat que “tots els sondejos” demostren que un govern d’esquerres “és possible” i ha subratllat que aquesta fórmula “tindria la majoria més àmplia del Parlament”. Cid també s’ha referit a la participació a les eleccions i ha admès que la valoració és negativa. “Creiem que cal una reflexió del conjunt de les forces”, ha dit. El director de campanya ha admès que l’emergència sanitària no ajudava a fomentar una alta participació però ha apuntat que la caiguda ha estat “molt important”. Per aquest motiu ha demanat a tots els partits “una reflexió” quan valorin els resultats.

Cid també ha valorat les enquestes a peu d’urna que mostren l’entrada de Vox al Parlament: “Caldrà combatre el discurs d’odi que han anat destil·lant durant tota la campanya”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2021 a febrer 14, 2021 | 21:51
    2021 febrer 14, 2021 | 21:51
    Quina victòria? "Virgencita virgencita que me quede como estoy"? Quines esquerres? Si no fos perquè ens hi va el futur, seria per riure, colla d'aprofitats!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa