Els comuns apel·len a la "pluralitat" de la Diada per "trobar solucions"

Alamany avisa que les formacions polítiques no poden "mirar cap a l'altra banda"
Elisenda Alamany, portaveu dels comuns
Elisenda Alamany, portaveu dels comuns | ACN

La portaveu parlamentària de CatECP, Elisenda Alamany, ha apel·lat aquest dimecres a la "pluralitat" dels assistents a la manifestació 'Diada per la república catalana', que va omplir l'avinguda Diagonal de Barcelona aquest dimarts a la tarda "Si sabem llegir bé la pluralitat que s'expressa cada Onze de Setembre estic convençuda que trobarem solucions per fer avançar el país; però si pensem que només és expressió de la gent que aposta per la via unilateral o per altres projectes simplement partidistes segurament restringirem la possibilitat de Catalunya d'avançar", ha assegurat Alamany –ha dit que va participar-hi tot i que no a la capçalera- en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'. En aquest context ha advertit totes les forces polítiques que no es pot "mirar cap a l'altra banda i fer veure que no existeix" la gent que es va manifestar aquest dimarts a Barcelona: "No pots construir projecte amb vocació de majoria sense tenir en compte tota aquesta gent", ha afegit.

 

D'altra banda, Alamany, que ha insistit que els comuns no renuncien a un referèndum pactat, ha apuntat en clau interna que "tot fa indicar" que la diputada Jéssica Albiach presidirà el grup parlamentari de CatECP després de la renúncia de Xavier Domènech de tots els càrrecs, "per esgotament", la setmana passada. La portaveu dels comuns al Parlament ha assegurat que vol seguir en aquest càrrec per ser "autocrític des de posicions sobiranistes" i que no s'ha plantejat assumir cap altre responsabilitat dins del grup. Comentaris
no es mullen ni quan són sota l'aigua.
L'he escoltat, segueix la línia dels comuns, és a dir; parlar per no dir res, la seva especialitat. No els sembla bé res però no tenen cap política, tret de mantenir-se a la poltrona.
Cap d'estopes
Podries concretar qué vol dir "fer avançar el país" ? Seguir depenent d'Espanya en forma de autono mia o de fgederació (personalment crec que no avancerem res), o fer la República Catalana? No és temps d'ambigüitats !!
Modestament ,crec, que tindrieu que aclarar quina cosa sou , si carn, si peix, si caragols o qué.
Bot
comuns: operació d'estat espanyol o PSOE 2.0
Vosaltres, amb un percentatge mínim de vots, preteneu que tots renunciem a la lluita que ens ocupa fa molts anys
Com va dir ahir Emmerson : qui calla davant el feixisme,es feixista. Com a mínim els ajuda. Europa va callar mentre Franco feia un cop d'estat i quan Hitler ocupava Txecoslovàquia...el seu silenci còmplice va costar milions de vides. En politica, no mullar-se no és una opció, afavoreixes a qui té la força bruta al seu abast. Ni oblit ni perdó. Recordarem sempre a qui vau donar suport en els moments dificols, fills de Coscubiela.
Algú sap de què van? Jo no els entenc
L'han entrevistat Cat Ràdio i m'he passat a la competència. No m'agrada perdre el temps escoltant qui xerra xerra i no diu res.
Fum, fum, fum
Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla ... i no va dir res, com feien el Saura, el Joan Herrera, la Camats, el Domènec ... i ara li toca a ella. Mai proposen res, només paraules, xerrameca, fum ...
Carme R.
en nom de qui parla? l'Alemany, el colau, l'odia i lha enfonsat.
Volen pastís, i no hi era ni la Colau
a la taula d’en Bernat, qui no hi es no hi es contat.

envia el comentari