Els comuns demanen aparcar el Hard Rock i negociar la despesa

El portaveu de Catalunya en Comú Podem, David Cid, ha explicat aquest dijous que una de els demandes que fan els comuns de cara a negociar els pressupostos amb el Govern és que l’executiu de Pere Aragonès abandoni el projecte del Hard Rock i que puguin seure a parlar sobre la despesa i les inversions. “Ara mateix és més important la despesa que la fiscalitat”, ha assegurant en una entrevista al ‘Cafè d’Idees’ de La 2 i Ràdio 4.

Segons ha assegurat Cid, els comuns no tenen “línies vermelles“. Sí que ha dit que en els propers dies els comuns tenen la intenció d’abordar amb el Govern aspectes com la mobilitat sostenible, els serveis de salut o el suport a la indústria. Així doncs, el portaveu d’En Comú Podem ha afirmat que la seva formació no presentarà una esmena a ala totalitat si les negociacions avancen amb bon peu. “És complicat i complex, però tenim la predisposició d’intentar-ho i haurem de veure el recorregut de els negociacions“, ha afegit.

Cid també ha parlat sobre els Jocs Olímpic d’Hivern Barcelona-Pirineus, i ha recordat que els comptes proposats pel Govern només preveuen una partida per a una consulta, cosa que des de els files de Jéssica Albiach consideren que és “raonable“. De totes maneres, ha dit que en la darrera reunió van traslladar al president de la Generalitat que s’ha de valorar si l’any 2030 hi haurà neu al nostre país.

Per altra banda, també ha explicat que en les reunions previstes per aquest dijous participarà el conseller d’Economia, Jaume Giró. Així mateix, ha dit que si Junts per Catalunya “s’enfada” pel fet que Aragonès hagi decidit obrir la porta als comuns, serà un problema que “ja gestionaran ells”, en referència als dos socis de Govern. En la mateixa línia, també ha explicat que durant la trobada els comuns van convidar el president de la Generalitat a “reflexionar” sobre si pot “seguir governant amb Junts”.

Comentaris

  Gavanenc Novembre 18, 2021 | 12:43
  Aparcar el Hard Rock i negociar la despesa... (?!) Tant per tant, millor la CUP.
  Pep Novembre 18, 2021 | 17:59
  Aparcar els casinos ludopates del Hard Rock ja ho demanava la CUP
  Colau, la nostra GROSSA DE VERITT Novembre 18, 2021 | 20:04
  No entenc com aquests puritans catòlics de la Secta Colauista no exigeixen que es tanqui la GROSSA
  Ricard Novembre 18, 2021 | 20:52
  Per què no el Hard Rock? A Sant de que aquest paternalisme?

Nou comentari