En Comú Podem insta ERC i PDeCAT a "millorar" i aprovar els pressupostos generals de l'Estat

Martín diu que el seu grup vetllarà perquè el PSOE compleixi el compromís d'inversions a Catalunya marcades per l'Estatut
Lucía Martín | ACN

La portaveu d'en Comú Podem al Congrés, Lucía Martín, ha demanat a ERC i PDeCAT que "treballin per millorar" els pressupostos generals de l'Estat, que negociïn "el que creguin convenient" però que hi votin a favor. En una atenció als mitjans aquest divendres, Martín ha dit que els comptes "més socials de la història", són "bons" i que "millorarien el dia a dia de la gent". Després que el consell de ministres hagi aprovat els números estatals, Martín ha recordat que la Generalitat rebria 2.200 MEUR addicionals i ha avisat que el seu grup treballarà perquè el PSOE "compleixi" tots els acords que ha pactat amb Podem com el compliment de les inversions estatals a Catalunya marcades per l'Estatut.

 

Martín s'ha mostrat satisfeta per haver arribar a un acord amb el govern espanyol i que, entre d'altres mesures, n'hi hagi per combatre la violència de gènere, incrementar la partida en dependència o en polítiques d'habitatge. Tot i això, ha admès que l'acord pressupostari "no només contempla augments i millores en partides" sinó que també s'inclouen mesures legislatives "que cal complir". Aquí, Martín ha citat mesures per rebaixar el preu del lloguer o els permisos de maternitat i paternitat. "Són mesures que caldrà concretar i en el moment que es faci la votació caldrà estar atent que tot això estigui en marxa o a punt", ha assegurat. 

 

Del possible suport dels partits independentistes, Martín ha afirmat que cada vegada hi ha "més veus" entre les files d'aquests partits que "hi votarien a favor". "No té cap sentit continuar amb uns pressupostos prorrogats de PP i Cs, que són els que pacten amb l'extrema dreta a Andalusia", ha criticat. Per això, ha exigit a ERC i PDeCAT a "estar a l'alçada" en el moment de la votació.Comentaris
Se'ls veu el llautó
I ells? per la mateixa regla de tres, per què no fan el mateix amb els de casa nostra?
Un huevo
Ni soñarlo! Que se jodan los de Madrid y los de aquí si les aprueban los presupuestos! Nuestro camino es otro, el de la libertad, la autodeterminacion, la independencia! En Paz y con amor; a la catalana! La suya ya sabemos cual es: pegar, mentir, perseguir, expoliar, castigar, encarcelar,.... Pero a mas injustícia mas independentistas y con mas ganas de vivir en un país mejor que ya vemos que nunca sera españa!
Maria
Parole! Parole! Parole! Cuentistes! Aneu amb la del rum rum.
Som catalans. Ja s'ho faran
Catalans, que no ens tornin a enganyar. Els polítics i els governs espanyols són mestres en enredar i en incomplir els seus pactes i promeses. Segles d'història ens haurien d'haver ensenyat quino té paraula. Tenim una missió, la llibertat i la República Catalana. Els espanyols, que s'espavilin sols, que ja els hem ajudat massa vegades i ens ho han pagat amb menyspreu i traïcions.
Joan
Dir per dir: aquestes coses com "es vetllen"? Potser els renyaran si no compleixen?
NO!
Els d'ICVComuns son com el psc, volen que aprovem els presupostos a un estat que mai els compleix, a un estatterrorista.
Ens abaixem també els pantalons?
S'han montat lleis per tancar a presó als nostres dirigents i ara volen que aprovem els pressupostos? Doncs que es montin lleis per alliberarlos i llavors parlarem.
pere de manlleu
Aquesta noia diu que vetllarà. JA¡JA¡JA. POBRETA.
Si aproveu els pressupostos
El meu vot per molt de temps bye, bye,... INDEPENDENCIA, el demes no m'interessa. Merci beaucoup.
Damià
La del llautó, potser per què els inutils que van perdre les eleccions (va guanyar Arrimadas) no han fet res en un any ni saben quins pressupostos presentar a part de pagar-li milions al del gatillazo de 8 segons...
Jastabé
Que un partit que es diu d'esquerres, doni suport i demani aprovar uns pressupostos d'un estat amb presos polítics, és, com a mínim, aberrant ! I si, a més, no fa ni esment a aquesta situació, ni demani l'alliberament immediat d'aquests presos, és que són CÒMPLICES d'aquest estat neo-franquista que és espanya !!!
ho saben !! que....
El vot sera Siiiiiiiiiii!!!!!
Jordi
No sigueu il·lusos que els compromisos d’inversió amb Catalunya no els han complert mai, ni el PSOE ni el PP , del primer cal recordar el bandarra estadista aquell del ‘apoyaré’ No se pas el que voleu vetllar, si son els fets històrics els que ens poden indicar el camí prendre.
jg
los indepes están rodeados....cecot, en comú, erc, pdcat...
dos palabras
a cagar.
Llibertat, llibertat, llibertat. Res pot millorar aixó
perqué es el que no tenim.
Bauma
Martí ,. I quant no sàpigues que fer marxaràs com el que sortia abans crec que és deia Domènec. Per cert on el teniu amagat?
Mercè
Un politic corrupte o mentider no mereix que tot un poble s'empobreixi.
Hot
Si no votem pressupostos els presos no surten igualment. Els que dieu de no votar haurieu de fer que el judici es considerés nul. Tants raonaments i proves i no ho heu aconseguit. O sigui que la vostra tàctica d'alliberament no és eficaç. Doncs què fem?
Kkkl
Respecto els que opteu pel no i espero resultats (jo crec que cap ni un.) Només més símbols obtindrem Tenim l"armari ple reconeixements dels humanistes, però res. No sabem fer política
Kwe
És molt ingenu afirmar i creure que si no votem pressupostos ,pendents dels presos , aconseguirem la seva llibertat i la de Catalunya. Poc que anem bé
Ostras simpre lo mismo la catalanofoba Lucia Martin es el nu2 de ppodemos igual com el facha Echenique.
Aquesta Lucía de ppodemos nomes intenta salvar i/o justificar lo de Iglésias$Montero con su chalet con la piscina a las afueras .
Otra a chupaaaarrrrrrrr
¿Quien es esta tía con cara de pato?
Sisco
Comuns seguiu el guió "TRAÏDORS"
BOTIFLERS mafiosos
LES, SE LES EMPORTA EL VENT, PRIMER QUIE EN TREUREM ,FIRMAT I SEGELLAT I DESPRES JA EN PARLAREM COM FAN ELS BASCOS, "MAS VALE UN TOMELS PACTES I LES PARAUA , QUE DOS TE DARE"
QUE NO TENIU DIGNITAT? APROVAR ELS PRESUPOSTOS? NI PARLAR-NE¡¡ A CANVI DE RES OI? O MES BEN DIT A CANVI D'ENGANYS COM SEMPRE, MOLTES PROMESES I DE CUMPLIR-LES RES DE RES,FER NOVAS INFRAESTRUCTURES I COM A MOLT FAN UN 20% DEL PROMES I A VEGADES CAP, EL QIUE PODEM ESTAR SEGURS ES QUE ENS OFEGARAN MES, RECORDEU EL ZAPATERO, PROMETO---EL SOCIALISTES SEMPRE ENS HAN PERJUDICAT, COM TOTS ELS ALTRES. JA N'HI HA PROU DE FER "EL PRIMO"
Cofoieta per haver participat aMadrid
els defensa com una boja. Els pressupostos són com molt "un projecte". Mentre no hi hagi un revisió final de l'exercici corresponent, no passa de ser PAPER MULLAT. Menys fanatisme i més suport als innocents pacifistes tractats com terroristes violents.
delfí
Els Comuns han tastat els incompliments de l'Estat; no una sinó moltes vegades. I en tots els camps: econòmic, infraestructures, lingüístics, culturals, socials, polítics, etc. etc.. I quin gran interès tenen els Comuns per salvar els seus amics PSOE!!! Els Comuns no són cap garantia de res; menys de ders garants de compliment amb els farsans jacobins i anticatalans del PSOE. Ja ho saps, Sra. Martín!!!

envia el comentari