La comissària de Justícia sobre Catalunya: "Defensem un bon diàleg entre les dues parts"

La txeca Vera Jourová diu que la CE és la defensora de la "constitucionalitat i legalitat de tots els passos que es fan als estats membres"
La comissà ria de Justícia, Vera Jourova
La comissària de Justícia, Vera Jourova | ACN

La comissària de Justícia, Vera Jourová, ha assegurat aquest dijous que Brussel·les defensa "un bon diàleg" entre Catalunya i Espanya. Preguntada en una roda de premsa a Luxemburg sobre els esdeveniments dels darrers dies i si confia que van pel bon matí, Jourová ha dit que "des del principi" la CE ha defensat converses "entre les dues parts". La comissària txeca també ha recordat que la Comissió és "la defensora de la constitucionalitat i la legalitat de tots els passos i accions que es fan als estats membres" i que "això també s'aplica a Espanya i Catalunya". "Hem expressat des del principi d'aquesta situació que defensem un bon diàleg entre totes dues parts", ha remarcat la comissària europea.

Comentaris
catala emprenyat
Aquesta senyora està a sou d'alló tan respectuós amb els drets que hom coneix com europa, no? Allà on pontifiquen pero co compleixen, no? Doncs, ves! no m'interessa! que es quedin aquell loc on col.loquen els amics polítics a bon sou ells solets, amb mi que no comptin. Europa és un fiasco, pregona i pontifica el que no compleix.
Karlus
Com vols que negociem amb aquesta merda del Rajoy i el seu partist feixista?
sobira
el que teniu que fer pocavergonyes es la reunificacio de txequia i Eslovaquia txecoslovaquia a veure si us agrada aixo la unio europea no mes vol l inmobilisme sra pocavergonyes lo mateix que el teu país jo vull una Catalunya independenta totalment d espanya i l europa PER CATALUNYA
No tenen ni idea qui son els faxistas i borbons , la semana propera ja esta liada ,el fi d,espanya unida ,adeu espanya ,adeu europa

envia el comentari