Comín vol parlar amb Torra abans de decidir si repeteix com a conseller

Toni Comín
Toni Comín | ACN

 

El conseller de Salut de la Generalitat Toni Comín ha explicat aquest dimecres que vol parlar amb el president electe, Quim Torra, abans de decidir si repeteix o no com a conseller. En declaracions a Rac1, Comín no ha descartat l'oferta de Torra de restituir tots els consellers de Carles Puigdemont però vol "parlar personalment" amb el president abans de decidir. Aquest posicionament no és el que defensa ERC ni la resta dels consellers republicans que estaven en el Govern de Puigdemont -Comín també va ser conseller per ERC-, que advoquen per un Executiu "efectiu" que pugui governar sense impediments.


Torra va assenyalar que oferiria a tots els consellers de Puigdemont que repetissin en el càrrec, però també va dir que calia comprendre les circumstàncies personals d'aquells que descartessin fer-ho -la majoria estan a la presó o a l'exili-. En insistir-se-li per l'oferta de Torra, Comín ha destacat que "ja s'aniran comunicant les coses en text i forma", i ha prioritzat la celebració que la justícia belga descarti extraditar-lo a ell i als també consellers Meritxell Serret i Lluís Puig.
Comentaris
Millor un altre d'ERC que no aquest talp
Et deixaràs filmar el mòbil per una altra televisió com vas fer amb el President Puigdemont? Si, oi? Doncs no et volem.
Lamentamos informarle que el President Putativo no habla con colonos como usted.
Solo tiene ojos y orejas para Puigi. Si quiere, deje su recado en el contestador de la Sra Artadi. A ver si hay suerte y le devuelve la llamada.

envia el comentari