Colau vol més Mossos d'Esquadra a Barcelona

El conseller d'Interior, Miquel Buch, li respon que aquest reforç no està previst "ara per ara"
Colau i Buch
Colau i Buch | ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, demanarà més agents dels Mossos d'Esquadra a la ciutat per fer front als problemes més complexos, com per exemple el dels narcopisos, ja que és la seva obligació com a màxima responsable política de la ciutat. Així s'ha expressat en la roda de premsa posterior a la primera reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona amb el nou conseller d'Interior, Miquel Buch, que, per la seva banda, li ha respost que "ara per ara" aquest reforç no està previst, perquè ja hi ha un pla de treball dissenyat a nivell de tot Catalunya per als propers mesos. Amb tot, el titular d'Interior ha deixat clar que les estratègies en seguretat no són "rígides", sinó que són "molt movibles, en funció de la realitat de cada punt i moment".


 

Colau ha assegurat que està "molt contenta" amb el treball policial a peu de carrer a la ciutat de Barcelona i la coordinació entre els cossos de seguretat. A més, ha destacat la voluntat de "coordinació" que han ratificat les diferents administracions en la reunió de la Junta Local de Seguretat celebrada aquest dimecres al matí al consistori, la primera després de la formació del Govern de la Generalitat que encapçala Quim Torra. 

Ara bé, l'alcaldessa ha afirmat que aquest juliol s'incorporaran a la Guàrdia Urbana de Barcelona més de cent agents d'una nova promoció i que molts es destinaran a Ciutat Vella. Per a Colau, l'Ajuntament de Barcelona fa un "esforç extraordinari" per garantir la seguretat a la ciutat i per això també demanarà més efectius dels Mossos d'Esquadra. 


 

Buch ha reconegut que Colau farà "bé" de reclamar més efectius policials per a la ciutat perquè és la seva feina i en aquest sentit ha recordat que l'entén perquè també ha estat batlle, de Premià de Mar (Maresme). Ara bé, el conseller d'Interior ha assenyalat que ara, a ell, li toca "mirar la realitat de tots els municipis de Catalunya, i Barcelona amb la seva importància"

 

El titular d'Interior ha resolt que "ara per ara" no està previst aquest increment d'agents dels Mossos d'Esquadra a Barcelona, si bé ha puntualitzat que "en un moment donat es poden moure o destinar-hi efectius o canviar estratègies".
Comentaris
On?
Ada plega sietplau. Lliura'ns als barcelonins de la teva incapacitat d'organització. Deixa d'omplir BCN de guiris i de carrils bici que ningú fa servir. Gràcies.
el mussol emprenyat
quina barra te aquesta paya! desautoritza a la Guàrdia Urbana quan fa la seva feina amb els manters i altres delinquents i la dedica només a posar multes i ara vol més mossos. Per què els vol? per a que quan actuin titllat-los de feixistes i xenòfobs??
Angelblau
Marededeu .. aquesta Dona sempre escampant la seva merda als altres.

envia el comentari