Colau rememora l'honestedat de Pasqual Maragall: "Va ser en tot moment un polític lliure"

L'alcaldessa de Barcelona ha agraït al maragallisme el llegat que ha deixat a Barcelona

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rememorat la figura de Pasqual Maragall: "era un home lliure en la política institucional". Ho ha fet en el marc d'una conferència sobre el Maragallisme a l'Ateneu Barcelonès. "Avui en dia costa molt veure polítics com ell, necessitem líders en totes les esferes tan lliures", ha continuat Colau, qui ha explicat que aquest era un dels principals motius pels quals l'històric alcalde socialista havia sigut sempre un referent per a ella. "En Pasqual Maragall mai va caure en el cinisme, ni en el joc brut que representa moltes vegades l'electoralisme i el partidisme", ha reafirmat l'alcaldessa de la capital catalana.

La líder de Barcelona en Comú ha volgut agrair a "tot el maragallisme" el llegat deixat a la ciutat. "Després de tres anys com alcaldessa encara estic més convençuda que Maragall ha sigut el millor alcalde que ha tingut mai Barcelona", ha reivindicat Colau argumentant que l'alcalde socialista no només "sabia gestionar la ciutat" sinó que també "visionava la Barcelona del futur". En aquest sentit ha explicat quins eren alguns dels "reptes del present i del futur", tals com: "la innovació en les ciutats mitjançant la cooperació amb altres municipis, la revolució digital, el canvi climàtic i l'acollida dels refugiats".  

 

 

Durant la seva intervenció no ha fet cap referència a la situació política actual, com és el conflicte entre l'Estat i la Generalitat de Catalunya i les conseqüències del 155, que ha suposat la suspensió de l'autogovern i l'empressonament i l'exili del Govern

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?