Colau demana retirar l'acusació per rebel·lió i alliberar els presos polítics

Celebra la decisió de la justícia belga de no entregar els consellers a l'exili
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau | ACN

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat que la justícia espanyola consideri retirar l'acusació per rebel·lió i alliberi els presos polítics, després que la Justícia belga ha pres aquest dimecres la decisió de no lliurar els consellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig per un error de forma en l'ordre de detenció.

 

"L'estratègia de judicialització segueix sumant fracassos a Europa. Ara que sembla que tindrem Govern a Catalunya, és bon moment per avançar cap al diàleg. Però també és necessari que la justícia consideri retirar l'acusació per rebel·lió i alliberi a les persones a la presó provisional", ha expressat en un missatge en el seu compte de Twitter.


 

Segons han explicat els advocats, el problema de forma de l'euroordre emesa pel magistrat Pablo Llarena és que es basa en l'euroordre emesa mesos abans per l'Audiència Nacional, però els delictes no es corresponen.
Comentaris
Bit
Una, mica tard, no? però benvingut siga
Per que aixi podran venir a donar explicacions?
Ja t'has apuntat sl carro guanyador, ara wue la justicia europea deixa en ridicul a Espanya. Els comuns tenien l'oportunitat d' ajudar la gent injustament tancada o exiliada "regalant" dues abstencions al parlament. No ho han fet. Al contrari, han fet el possible per acabar de rematar l'independentisme, "exigint" candidats "nets, sense causes pendents" Sou escoria. Ni oblit, ni perdo.
Rafel
Un dia aquí l'altre allà... No en sap ni on va... Que poc trellat, déu meu... Ufff
L'
equidistància... Ahir negre, avui blanc.
Lion
Ara ho demanes “infermera”. .?. Ara que el “llanero solitario”ja ha quedat amb el cual al aire...... Jo crec que fa temps que s’et veía el llauto. Per cert si surten de la preso, podrás aprofitar—tal com demandaves— per demandar-los “explicacions”
Ara, perquè ja es veu venir que a l'Europa civilitzada han tombat les acusacions
Mentre heu fet el posible per acabar de destrossar una investidura independentista, encara que aquesta estava en perill per una situació injusta.Voldria la mateixa energia atacant la catalanofòbia que heu mostrat atacant en Torra per un article que segurament no us heu llegit.
Esquerra Nenuco
Frau Colau, més preocupada en instal.lar pantalles gegants per veure els partits de la "roja",ni tan sols ha anat a veure e interessar-se pels presos polítics catalans a les presons de l'imperi! Espanya: presó de pobles! Botiflera!
U mes impurtán
Que es pugui pixá al carré
Ganxet
Ara si, ara no. Si, però no. Avui blanc i demà negre. Potser si, però igual no. No dire que si, però tampoc que no. Molt coherent tot plegat!!!
Tots sou necessaris va et perdonenperò no tornis a fer en !!!
Jorge
Creo que te conviene hacer un regimen integral!
PABLO
És trist que uns facin els deures a la hora de defensar la democràcia i exigir el final de la repressió d'estat i altres incompleixin el seu programa municipal i impedeixin els pressupostos més potents en termes socials de tota la història de l'Ajuntament de Barcelona. Per no parlar del trist papel impedint la multiconsulta per la remunicipalització del aigua... Incomprensible i trist, molt trist.
a pablo
noi veig que t,ho tragues tot el que diu la Fada
me mondo
Todos somos necesarios, pero solo tú , alcaldesa, eres contingente
Sempre intentant maximitzar l'oportunisme
Només ha demanat a la seva injustícia Ñ que _consideri_ retirar... No oblidem q quan van haver de marxar tu els exigies q tornessin amb k'excusa q donessin explicacions. O que t'has sumat immediatament a la campanya de desorestigi del MHP Torra. Què, com va el vostre compromís amb els projectes ciutaeans de Barcelona? (Pel q sé, cap més enllà de bones paraules i mirar de treure'n el màxim profit)
MontseC
Quin fàstic em fa aquesta dona, és que és vomitiva. Encara no l'he sentit obrir la boca sobre el desig d'aquell psicòpata sobre bombardejar Barcelona i Catalunya. Sis-plau QUE i QUI hi ha al darrera d'aquesta coalició encapçalada per aquesta malalta mental, no és un insult, és el que he sentit sobre ella.

envia el comentari