Colau creu que tallar carreteres "no ajuda en res"

L'alcaldessa de Barcelona insta la ciutadania a reflexionar
Ada Colau, en una atenció als mitjans aquest matí
Ada Colau, en una atenció als mitjans aquest matí | ACN

"Tallar carreteres no ens ajuda en res: ni a la imatge de Catalunya, ni al funcionament de Catalunya, ni als interessos de Catalunya, ni tampoc crec que ajudi a la situació de la gent que està a la presó". Així de contundent s'ha mostrat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en preguntar-li pel tall de l'AP-7 de dissabte. En declaracions a Ser Catalunya, ha opinat que els CDR tenen tot el dret a manifestar-se, però també ha demanat que es preguntin de què serveixen aquest tipus d'accions. L'alcaldessa, però, ha opinat que qui té més responsabilitat ara és qui està governant, i per això ha demanat a la Generalitat i al govern espanyol que tornin a la via del diàleg. Especialment s'ha adreçat al president català, Quim Torra, a qui ha exigit que rectifiqui sobre la via eslovena.

 

Colau ha constatat que la tensió viscuda l'últim any i l'actual situació de "manca de governança" a Catalunya han "perjudicat la seva imatge", i s'ha preguntat "quin sentit tenen ara aquests talls de carretera". "Què és, que com pitjor estiguem millor? Aquesta tesi s'ha demostrat falsa, perquè sempre podem anar a pitjor", ha argumentat.

 

Al seu parer, després de la moció de censura a l'Estat havia començat una etapa de diàleg, però "s'ha posat en perill de manera frívola per una banda i per l'altra". S'ha referit a la decisió del govern espanyol de celebrar un Consell de Ministres el 21 de desembre a Barcelona sense ni tan sols posar-se en contacte amb la Generalitat primer. En aquest punt, ha remarcat que l'executiu de Pedro Sánchez encara té temps per rectificar, per posar-se en contacte amb el Govern i acordar reunions entre els executius.

 

Però sobretot s'ha adreçat a Quim Torra, a qui ha reclamat que rectifiqui immediatament les seves "desafortunades" declaracions sobre la via eslovena, però també totes les afirmacions que ha fet amb un "llenguatge dramàtic i èpic, que genera més angoixa". "Que descarti qualsevol situació d'incertesa i de via unilateral i que es posi a governar", ha demanat.

 

Colau ha argumentat que Torra és el president de tots, i s'ha de posar a governar i a negociar "més enllà dels seus sentiments". Segons l'alcaldessa, és urgent gestionar el dia a dia i parlar de pressupostos, de serveis públics, de seguretat i de moltes altres qüestions que estan "al límit".Comentaris
ad
encara menys ajuda tenir una alcaldessa trepa i mentidera que va jurar que mai entraria en politica
hehehe
Urgeix fer un pessebre amb figuretes unionistes i independentistes agafades de la mà a la Plaça Sant Jaume!!!! ets patètica, Colau.
republica
com tampoc ajuda que tu okupis l'alcaldia de Barcelona, ets la reina de crear problemes allà on no n'hi han, i de resoldren més aviat poquets
ah... no????
bé q era activista ella.... doncs q feia sino????...aquesta dona una gran poca-vergonya, cínica i miserable al servei del poder.
Quan els que es manifesten són uns altres, no diu res
Colau, on eres quan els teus taxistes tallaven carrers a Barcelona? no vas enviar els vostres anti-avalots aleshores oi? ...doncs ara calla, estàs més mona.
Jo tampoc vull servir de res!!!! si us plau!!!!!
L'alcaldessa de Barcelona, una vegada tampoc va ajudar de res. El que no queda clar és si va ser abans que la intentessin agredir sexualment, o després d'haver tingut la relació lèsbica, o quan se li va aparèixer l'àngel Gabriel, o ... ves a saber ... Com tot li passa a ella.
JONY
QUIN PERSONTAGE!!!
El que no ajuda amb res...
Es tenir-te a tu a l'ajuntament de Barcelona. Necessitem un ajuntament fort i sobiranista. No uns que diuen que són d'esquerres i que després no recolzen el que el poble va triar en les ultimes eleccions. Prou servilisme a Madrid.
Tu sí que ets una mestressa de no ajudar en rés, ets una trepa demagoga vividora.
Yo,Tu, El
Colau o el león domado, ya se sabe como se doman leones dándoles buena carne y buen alojamiento, las convicciones duran muy poco en esta nueva izquierda.
Titot
Es de la mateixa opinió que el florentino peres, que està preocupat perquè li minven ingressos a cada tall.
Jaume 2
Lacan t'espera Colau.
Escèptic amb el Coletas i Cia
Sí que ajuda tenir en Jordi Guillot (ICV) fent de llepaculs inútil al inoperant "Consejo de Estado" pels serveis prestats a Ñ, o el discurs del Coscu aplaudit pels "ciudadanos", o la mala educació del Rabell al parlament i fora, o l'ambigüitat dels comuns respecte de la defensa valors democràtics aixafats pel règim del 78, etc, etc, etc....
Carme
El que cal és un altre tripartit, oi? Gent d'esquerres, com molts dels teus grans amics i companys de viatge, han manat durant molts anys en nombrosos pobles i ciutats de l'àrea metropolitana, ho controlaven tot: ajuntaments, consells comarcals, diputacions..., Podria demostrar sra. Colau que els ciutadans d'aquests pobles i ciutats viuen en millors condicions (pel que respecta al poder municipal) que en els pobles i ciutats on no ha manat el PSUC, ICV, PSC-PSOE i candidatures municipals afins?
joanr
Aquesta senyora ha d'opinar de tot? Cada dia ha d'eixir a vomitar les seues ocurrències? Una trepa sense vergonya i botiflera.
Benny
A l'entorn dels moviments socials sempre vàrem desconfiar de la Colau. Es notava massa que venia a omplir el curriculum per fer carrera política. Amb el temps, s'ha vist que els recels eren fundats.
xup
phantomas ataca de nuevo

envia el comentari