El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colau afirma que s’iniciarà un procediment per danys causats pels CDR a La Model
  • CA

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest divendres que l’Ajuntament iniciarà un procediment pels danys causats per membres dels CDR durant la seva ocupació de la presó ja tancada de la Model diumenge passat: “Quan hi ha un dany en un bé municipal, s’inicia un procediment”.

 

Preguntada pel regidor del PP Javier Mulleras, que ha criticat que Colau permet “barra lliure d’incivisme als ‘okupes’ independentistes” dels CDR, la qual cosa ha negat l’alcaldessa, que ha celebrat que la capital catalana és una ciutat amb un gran vitalisme i salut democràtica.

 

“El PP no suporta la democràcia ni la llibertat d’expressió, i voldria aplicar una mordassa a tots els discrepantes polítics”, ha assegurat Colau, i Mulleras ha assegurat que ser incívic i okupar espais i equipaments a la ciutat surt gratis, en les seves paraules.

 

Montserrat Ballarín (PSC) li ha demanat dir si haurà de fer retallades i explicar-ho perquè ho entengui la gent senzilla, en el que Colau ha vist un to paternalista que ha criticat, i ha garantit que el seu executiu “no només no retalla, sinó que reverteix retallades” d’altres administracions, i li ha proposat reclamar juntes inversions pendents al govern espanyol del PSOE.

 

El líder municipal del PDeCAT i exalcalde, Xavier Trias, ha preguntat a Colau per l’augment de les persones en assentaments irregulars, que van disminuir durant el seu mandat, i Colau li ha replicat que han augmentat el pressupost però arriba molta més gent a la ciutat.

 

L’alcaldessa ha afegit: “El seu partit en la Generalitat demana ser un Estat però no ho exerceix. Nosaltres no demanem ser un Estat però ho acabem sent perquè acabem posant els recursos que haurien de posar la Generalitat i l’Estat” en aquest àmbit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa