El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colau a ERC: “Deixin de governar d’una punyetera vegada amb la dreta catalana corrupta!”
  • CA

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada  Colau, ha carregat amb duresa aquest dimecres contra ERC en e míting dels Comuns al barri de Sant Andreu. Colau ha demanat als republicans “que deixin d’una punyetera vegada de governar amb la dreta corrupta catalana!” L’alcaldessa ha explicat que té una “decepció molt gran” amb ERC perquè en arribar a l’ajuntament es pensaven que seria fàcil arribar a acords amb ells. “Donàvem per fet que seria un dels principals aliats per fer polítiques de progrés —ha dit Colau—, però a l’hora de la veritat ha pactat amb la dreta corrupta d’aquest país que es diu Convergència i Unió, encara que ara es diguin JxCAT o PDeCAT o com es diguin, els farem fora a tots, als corruptes d’aquí i d’allà”.

 

 

Colau ha culpat ERC d’haver pactat “amb la dreta catalana corrupta” aprovant retallades, concerts amb l’escola privada i religiosa en lloc de prioritzar la pública, “no han perseguit el frau fiscal i no han votat una fiscalitat justa”. Per això mateix, Colau els ha recomanat que abandoni les sigles d’esquerres: “De veritat aquest partit que pacta amb la dreta corrupta es diu Esquerra Republicana?” Colau ha retret a ERC que no posi els drets socials al mateix nivell que el dret a decidir on, ha dit, els Comuns hi seran sempre per defensar els drets civils com ha fet l’Ajuntament de Barcelona implicant-se en les causes per les càrregues de l’1-O. L’alcaldessa ha lamenta també que ERC no aprovés els pressupostos del PSOE i ha advertit que hi ha “vides en joc”.

 

L’alcaldessa ha intervingut per tancar el míting, que ha obert Pablo Iglesias, on ha ofert diàleg amb totes les propostes sobre la taula. Ni Colau ni Iglesias han mencionat el referèndum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa