Ciutadans modifica el currículum d'Albert Rivera a la web del Congrés

El partit canvia la seva fitxa per afegir un màster que no apareixia fins ara
El líder de C's, Albert Rivera
El líder de C's, Albert Rivera | Europa Press

Ciutadans (Cs) ha modificat el currículum del seu president, Albert Rivera, a la web del Congrés dels Diputats. Concretament ha afegit un màster que no figurava en la seva fitxa tot i que sí que apareixia en el CV que el 2015 va publicar la web del Parlament de Catalunya. La formació taronja ha inclòs en l'espai reservat per la informació de cada diputat del Congrés que Rivera, a més de tenir una llicenciatura, té un màster en Dret. En canvi, la pàgina del parlament català recull que també té estudis de doctorat en dret constitucional a la Universitat Autònoma i un curs de màrqueting polític per la Universitat George Washington (EUA). L'actualització del currículum del president de Cs a la web del Congrés s'ha fet aquest dijous, el mateix dia que el seu partit, juntament amb el PP, ha sol·licitat la compareixença "urgent" del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la cambra baixa.Comentaris
Jordi Estelada
Aquest ha fet el mateix que altres de la seva espècie abominable de polítics corruptes: inflar el currículum per aparentar el que no és. Això és encara més escandalós tenint en compte el nivell d'exigència i control així com les contínues demandes burrocràtiques que imposa l'Administració als recercadors d'aquest país
Jose C
Ya sabemos lo que son los partidos unionistas,engaños ,mentiras,desprecios,humillaciones,Todo en el mas estilo facistoide.Por esto cada vez mas creo que tenemos que administrarnos nosotros.
Pussy Galore
Fa falta tenir morrrrrro!!! Aquest tio quan no tira ratlletes escampa merda... No voldria pas que cobres del meus diners.
CIUDADANOS DONACIONES ILEGALES permitidas por el PSOE, porque Sr. Sanchez?
Riverita el barrendero de su curriculum, a la carcel ya, ladron de donaciones putrefactas. Sr. Sanchez que espera a entrar a la sede central de CIUDADANOS CHORIZOS DE ESPAÑA, a inspeccionar todas las donaciones y hacerlas publicas? DONACIONES EN NEGRO y hacienda no hace NADA DE NADA. CIUDADANOS, CORRUPCIÓN TOTAL permitida por Sanchez, porque motivo?
fideli
Dr. Coca's
Pilar
El tema dels títols s'està fent una mica pesat, al final dona el mateix quants títols es tenen, això no et fa ni més ni menys gest; I en política espanyola sembla que per molts màsters el nivell és força deficient.
CATETO A BABOR
Si hubieran dedicado el tiempo a estudiar eso no les pasaría y habrían aprendido algo de educación. Ese es el problema básico.
que elemento ¡¡¡¡
Cuando retire todos los títulos falsos, solo le va a quedar el carnet de conducir.
A més de feixista, un fantasma
Anava de gran i s'ha quedat petit ...
Julio López
Rivera, un estafador profesional protegido por la justicia de España. Donaciones descomunales e ilegales y fiscalia no investiga este partido que se ha forrado de oro
Mercè B.
Aquest personatge, que és una mala persona, només sap repartir merda que és l`'única cosa que pot sortir del seu cervell podrit.
De tan estar de cara al sol, al final es comporta com un franquista
Aviat l'únic títol que tindrà el feixista del primo del Rivera, i guanyat a pols, serà el de Marquès de Franco, això sí, amb nota; cum laude!
X*2
Fora aquest botifler feixista i mentider
Jaume
El deu haver revisat be i esta segur que no es veu la trampa
Teix
Albert Rivera, de professió cercador de merda. Deu ser una feina ben pagada perquè té una colla d’aprenents avantatjats i perquè, allà on no en troba, de merda, s’hi caga i ho empastifa tot fins que fa prou pudor com per atraure al festí d’els moscons patris. Però no ha anat prou cura i s’ha empastifat ell mateix Quan creia jo que no hi podia haver més gran perversitat, ha aparegut el Casado, al costat del qual el Rivera és un escolanet.
cavaller negre
AR, perquè no dius com as aconseguit tants euros del grup/institució politica/ LIBERTAS, i com han entrat ? estan declarats a hisenda ?.
Au va
Això en el teu idioma s'en diu; ir a por lana i salir trasquilado Falangito reculls el que sembres i espero que tinguis molt bona cullita
hasta la cartilla de las vacunas debes haber falsificado
Este debe tener falso hasta el carnet de conducir.
CARNET DE BABAU
,Jo tinc un curs de socorrisme, ¿puc ser President del Comité Internacional de Creu Roja?
Àngel Drach
Si, sembla que és un Màster d'Esade. Carai!. Entre l'Urdangarín, aquest Ciudadano i els que no sabrem mai, quina carrera la d'Esade!!.. Aquests organismes privats son la font de tota corrupció!.
xup
al final tindra una coleccio de xapes
666
Pues si le van pasando el cepillo se va a quedar con los estudios generales básicos jajajajaj

envia el comentari