Ciutadans inicia una campanya de retirada de llaços grocs

El partit unionista ha començat les seves accions a Sant Cugat del Vallès per "reconstruir la convivència trencada pel separatisme"
Simpatitzants unionistes retirant llaços grocs en favor dels presos polítics a Sant Cugat del Vallès
Simpatitzants unionistes retirant llaços grocs en favor dels presos polítics a Sant Cugat del Vallès | E.P.

El diputat i secretari d'Acció Institucional de Ciutadans, Joan García, ha anunciat aquest divendres a la tarda el principi d'una campanya de retirada de llaços grocs, estelades i altres símbols relacionats tant amb l'independentisme com amb el reclam de llibertat dels presos polítics catalans de tot el país. Segons ha afirmat, la seva formació considera que tots són elements partidistes i que "els veïns tenen dret a un espai lliure d'ingerències polítiques". Per començar aquesta campanya del partit unionista, afiliats, militants i simpatitzants han fet una retirada de llaços grocs a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) en el que consideren que és obeir pel seu propi compte la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que insta a garantir la neutralitat dels espais públics, segons ha informat el mateix partit en un comunicat.

 

Garcia ha afirmat que "defensar la neutralitat política dels espais públics és la millor garantia per reconstruir una convivència" que, segons creu el seu partit, ha estat "trencada pel separatisme durant el darrer any". El portaveu de Ciutadans en aquesta campanya també ha anunciat que accions com la viscuda a Sant Cugat es repetiran en altres municipis, en un moment especialment delicat després que, aquest passat diumenge, un home entrés a tota velocitat a la plaça Major de Vic (Osona) i atropellés les creus grogues que hi havien estat col·locades per alguns independentistes per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans amb el suport de l'ajuntament de la localitat. Segons afirma Ciutadans, amb aquestes iniciatives pretenen "defensar el que alguns volen seguir trencant" i impedir que els ajuntaments i altres autoritats vulnerin la neutralitat de les administracions. El mateix TSJC va ordenar la retirada d'una estelada de la plaça Lluís Millet de Sant Cugat del Vallès perquè va considerar, segons la sentència, que suposava "la privatització de l'espai públic". En el mateix sentit, la sentència afirmava que "no es pot acceptar de cap manera que la col·locació de 'banderes partidistes' (sic)" a llocs públics suposo "un acte d'obligat compliment que s'imposa als alcaldes" malgrat que, com en el cas de San Cugat, sigui una decisió presa pel ple municipal i comptés amb el vot d'una majoria dels regidors de la localitat.Comentaris
david
Però si ja porten mesos fent-ho !! i agredint i insultant ... No he sentit ni una sola proposta de Ciudadanos per a millorar el nivell de vida dels habitants de Catalunya. Només vomiten odi i hipocresia.
Angelblau
Un altre atac feixista a la llibertat de expressió. Que la policia els identifiqui i despres denuncia.
Amill
No tenen rés més que fer ??
facciosos a l'atac
Els feixistes fen de feixistes. Quina novetat
Ells, sempre "preocupats"per la convivència
Per això dieun mentides com que es castiga els nens que parlen castellà al pati; que som "racistes", que ens haurien de tancar a tots a la presó.Tant hi fa que Bèlgica, Alemanya, Suïssa, Escòcia,Dinamarca o Finlàndia diguin que reclamar un referèndum no és delicte. Aquí els "pacífics"sembrant odi cada cop que obren la boca, com a reserva feixista d'occident.
Fora la bandera espanyola i tots els seus sectaris imposadors ens imposen Espanya per la força marxem com mes aviat possible fora rates espanyoles d Catalunya
Llaç
Sobretot que treguin els llaços més vells que així en podrem posar de nous i que llueixin com cal.
remigio III
Renegats a cor sencer. Sempre cooperant amb les forces i el terrorisme de l'ocupant per a seguir munyint la vaca catalana. Realment, sou bons, inclòs amb els renegats. A cor que ho són.
Albert
Ja sabem el que tenim de fer si arrenquen llaços i estelados nosaltres els hi arrenquem al cap,si volen guerra tindran guerra .Aviso a quansevol botifler processista que no es fiqui al mig a defensarlos dient que aixo es el que volen perque rebran ells.Si volen guerra tindran guerra aquests feixistas.Visca la cup i Visca terra lliure
I digueu-me:
Treuran també els símbols religiosos (incloses processons de Set.Santa i cançons de Nadal)atès que hi ha molta gent atea, musulmana etc, que no s'hi sent representada?Prohibiran el "desfile del orgullo gay"perquè hi ha gent que no accepta l'homosexualitat? I les manis en favor d'acollir refugiats? Com poden ser tan obtusos i dolents alhora? Que pengin ells el que vulguin i deixin estar els llaços que pengen altres persones! Pura maldat.
Clar, saben que no tenen cap possibilitat de construir res i per això procuren que ningú pugui
Prou veuen a les manifestacions que no tenen el poder de convocatòria que té el sobiranisme, per tant, intentaran minimitzar-ne la presència. Es van crear per destruir el catalanisme i com que no poden fer el que voldrien (matar-nos), intentaran fer-nos invisibles. Fa 300 anys que Catalunya resisteix, ignorants! Penseu que vosaltres, amb la vostra limitada intel·ligència podreu liquidar-la? Ni oblit, ni perdó!
Respondamos con una gran escalada de simbolismo.
Inventemos un nuevo símbolo para exigir que los lazos amarillos no se toquen. Podría ser un lazo de otro color. O bien otra cosa amarilla.
Elvireta
Fan el que els agrada, que es ni mes ni menys que provocar, espero que no tornin a muntar una carpa taronja al mig del carrer perquè això també és partidista. Que trist deu ser viure a una terra que odies i que has hagut de venir hi perquè d allà on ets no has sigut capaç de lluitar per fer la progressar.
volen rebre fort aquests merdes de ciudadanus
PUM
666
Quieren fomentar crispación!
Per cada dos que en treguin
N'hi posarem quatre. Nosaltres som més i estem arreu de Catalunya
A veure quan decidim treure banderas espanyolas
Buscan el enfrentamiento está claro
Primo del Ribera
Aquesta és la vostra manera de fer política? Provocant i enfrontant a la gent? Penjeu vosaltres el collons del Rivera o el somriure fals de la miss arrimades i veureu com ningú els toca. Ni oblit ni perdó! Colla de mentiders! Penjeu estanqueres amb 4 clenxes que és un símbol molt vostre.
Flana
Dons que les treguin nosaltres a possar les a un altre lloc o a cercar noves demostracions
kiko
Aixo ja ho feien amagant que eren de Ciudadanos, feien veure que passaven per alla, elque ha canviat esque ara sidiuen son de Ciudadanos.
Pepo
Quan España entri a la recessió que s´albira en menys d´un any i hagi de ser rescatada per la UE i el FMI, llavors voldré escoltar aquesta gent de Ciudad-anos, com s´exclamen. Potser serà el moment de recordar-los que existeix la via de sortida d´aquesta situació diabòlica que es crearà, a través d´una votació per part de tots els catalans, si volem una República pròpia, o no. Us ben asseguro que en el moment de l´ensorrament no ho veuran així, però no passarà un any que ho reclamaran a crits.
LSO
Su campaña es reprimir los sentimientos contrarios a los de ellos (esta gentuza no tiene sentimientos) o es por limpiar las calles?, que recojan las cacas de los perros, que en general , son estos garrulos los que no las recogen. El Rivera como empieza a sentirse arrinconado, porque le ha salido un competidor tan fascista como él, tiene que inventarse algo para no caer en el olvido.
Pepo
No us fan molta pena els unionistes que llegeixen aquests digitals? no guanyen mai en vots als comentaris! Pobrets!
jomateix
si, si...treyeulos que aixi aquest cap de setmana els podrem posar de nou. Hem quedat com a primera accio, a vore unas doscentes persones per el proxim cap de setmana restituir multiplicat per quatre el que treguin aquests anticatalans, egoistes i fatxendas...si vos plau, cuan talleu els llaços vells, podeu pasarhi un drapet per que cuan nosaltres posem els nous no tinguem que embrotansa?....gracies
PP,PSOE,c,s la ruina d,Espanya
Joan Jaume
Ciudadaños: desfer i mai fer
Àngels
esperem tranquil·lament que ho deixin tot ben net i després sant tornem-hi hahaha
Els busca-bregues
Quan no tens res a oferir, fas aquestes coses... Nivell Carajilleros.
1410
Això no és una campanya, és una acció feixista del franquisme sociològic contra la llibertat amb el consentiment de l'autoritat policial que els dona cobertura. Aviat cremaran llibres i, amb disciplina asocial, aniran pujant esglaons violents. És la seva especialitat, la pau dels cementiris.
Ells tenen el Valle de los Caidos, flamenco, processons, estanqueres.. ..
Quan em trobi allò que pugui agradar als feixistes espanyols, ho arrencaré, xiularé, trencaré...
fideli
Ara ja no són només Capullo's, són uns fills de puta!
Ramon
Si el 21D no hagués anat bé, ERC i Colono's a hores d'ara ja serien cul i merda.
Més groc que mai!!!
Pengem més llaços grocs i estelades que mai a Sant Cugat !!!Fem treballar els feixistes. Sempre darrera nostre. Per cada llaç en penjarem cinc. Per cada senyera en posarem tres. Llibertat presos polítics ja!! Continuem amb el procés cap a la independència!!!!
Català a Mallorca
Al tal Albert, et veiem el llautó d, aquí a Filipines nin...
Joan
Tothom a posar llaços grocs i estelades als seus balcons. Omplirem les ciutats i pobles
Quins penjats
Que aprofitin les vacances per treballar, així faran algo
roger
En temps dels grisos posavem estelles de vidre a la cola dels cartells . Els llaços es poden sucar amb ...............
Apu
Reconciliació de la bona!
Carles321
Són provocadors. No saben fer res més i és el seu únic punt del programa. Que ningú caigui en les seves preocupacions, si us plau. Per cert, la neutralitat de l'espai públic també afecta el so: va, feu callar també les cançons polítiques, venedors de faixes!
La seva missió és provocar
És tan evident. Ara fan això perquè ja veuen que passejant els de C's pels pobles de Catalunya ja no provoquen, nomes reben mirades d'indiferència.
Posar llaços és el sentiment de la gent. Treure'ls és la fòbia de C's , un partit polític normal això mai ho faria.
mans brutes
Que nets i polits que es veuen aquets llaços i que netes els queden les mans després de treure'ls. Potser que després de col·locar els llaços els untessin una miqueta per fer més voluntariosa la seva labor de "neteges"
Els fa sortir de pollaguera
LA DEMOCRÀCIA I LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS. En diuen: política partidista. No et fot! La gent d'aquesta mena pateixen deficiència mental? S'els ha fotut un ull-de-poll al cap? O els ve directament dels "gramos"???
Fart de fachas
Ja s´an tret la careta i sabem de on venen totes las agressions feixistas, llac tret llac torná a posá.
Ovidj
No calen enfrontaments... per cada llaç retirat, quatre llaços nous possats i quatre pots de pintura groga contra les seus de Ciutadans...
soberanista
Si arrenquen estelades o llaços grocs nosaltres arrencarem banderas espanyols i simbols dels naranjitos
No tenen res mes a fer
Clamaven que Catalunya s'enfonsaria economicament i aquest primer semestre,segons l'INE, torna a ser el motor. Els independentistes no ens fem enrere. I els ha sortit en Casado que n'es la competencia directa. No els queda mes que la rabia i escopir odi.
Arnau Estanyol
"Tú haz lo que yo te diga y piensa como yo pienso o romperás la convivencia" Benvinguts al feixisme dels patriotes espanyols de C,s.
EFG
S'haurien de penjar en llocs ben alts i complicats, a veire si volguen-les treure cauen i es trenquen el cap..
frek
Doncs si el govern ni hi posa fre ben aviat, això pot acabar a hòsties. Ja fa dies que demanem al govern que actui però de moment sense resposta. No estic disposat a veure aquests energuments al meu poble
Català a Mallorca
Vaja sembla que els de forocoches s,han posat f,acord x entrar a aquest diari i votar negativament els comentaris de la gen que el llegim a diari....aneu a retirar cagallons de cans pel carrer que hi guanyarem tots i això sí que molesta pardals!!!!
Albert
No problema. No els hi agrada treballar a aquesta gent. En quatre dies es cansaran.
Carme
Quina novetat
Andreuenc_Dani
Tant de bo els passes la corrent en tocat els llaços. Feixistes de merda.
...SIEGFRIED...
...DON LIMPIO...
B. B.
No els poden treure si feu servir cinta adhesiva groga i un cúter. Podeu veure vídeos de com es fa.
Jacks
Fomentan ça convivencia. Si el que volen es sortir a les noticies ho aconseguiran. Llaç arrancat, cap obert, pero sense odi, nomes per la convivencia que fomenten. Que marxin a casa seva, o sigui España, no els volem aqui a aquets destructors de convivencia.
Milio
A estos inadaptados de C's, ni caso
Pagès
Estic d'acord amb l'Albert. El primer Colono que enganxi retirant un llaç groc o una estelada se'n portara una garrotada.
Franc
Ja m-he comprat 4samarretes Grogues a víam qi m diu qelcom Q Li Etzibu un sabot Q l llancu al sol. Knya s l feixista e panya. VISCA TERRA LLIURE ja ja esteu fotuts eh? A panyolufus Ai nois menys cocaína ja ja
Brocart
Pobra gent,no saben fer res més que porta la contraria sempre, si en treuen 2 llaços nosaltres en posarem 4. Visca Catalunyasense ciudadanos, perque no saben ni parlar en català.
AVEURESI ALGU INVENTA UNA SÈRIE DE LLAÇOS ELECTRIFICATS , ENS FARIEM UNTIP DE RIURE .
Doncs això
miquel
Suposo, que per el que es veu en les votacions dels comentaris, hi deu haver algú de C's que cada hora es connecta i vota en vermell a tots ells. Això també és una manera de manipular les opinions, ells que en saben tant de manipular.
enricsvh
Simplement estan perden.//*//
si he de triar .....
Jo no crec que posar llaços grocs serveixi de gaire res, em sembla una forma de protesta molt ingenua, pero que algu dediqui el seu temps a treure una cosa tant innocent vol dir que son una colla d amargats.

envia el comentari