Ciutadans diu que és “una obligació” seure a negociar els pressupostos a l’Estat

Bal reivindica Cs com a "útil" per no deixar els comptes "en mans de Rufián, Otegi o el BNG"

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats, Edmundo Bal, ha assegurat que seure a negociar els pressupostos generals de l’Estat (PGE) és “una obligació, no una opció“. Així s’ha expressat en una atenció als mitjans després de la caravana ciclista per la igualtat organitzada a O Porriño (Pontevedra) per celebrar el dia de l’Orgull LGTBI. “Quants morts més hi ha d’haver per seure a fer la política útil de Ciutadans?”, s’ha preguntat Bal, que ha reivindicat la formació taronja com la clau per evitar que els comptes estiguin “en mans de Rufián (ERC), Otegi (EH Bildu) o el BNG”.

Bal ha reclamat uns pressupostos d’emergència nacional “moderats, centrats i pragmàtics” que puguin servir per a la reconstrucció de l’Estat. Segons el portaveu adjunt, el govern espanyol té “la responsabilitat” de presentar-los perço l’oposició “ha de ser a l’altura del moment històric”.

Al mateix acte hi ha participat la candidata de Cs a la presidència de la Xunta de Galícia, Beatriz Pino; la portaveu nacional de la formació, Melisa Rodríguez; i la diputada i portaveu d’Igualtat de Cs al Parlament, Noemí de la Calle. També hi ha assistit l’exciclista i director esportiu Álvaro Pino i el guanyador del Tour de França el 2006, Óscar Pereiro.

Nou comentari