El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ciutadans creu que l’agressió a Borràs demostra que “hi ha fractura social”
  • CA

 

Ciutadans s’ha desmarcat el PP i, a preguntes dels periodistes sobre l’agressió patida pel fotoperiodista Jordi Borràs per part d’un policia espanyol, ha dit que “condemnem totes les agressions, i aquesta també, i respectarem totes les decisions judicials“, però amb un matís: “Jo espero que l’independentisme condemni també les agressions a les nostres seus, als nostres militants i també a mitjans de comunicació no independentistes, que no només es quedi en la condemna a les agressions a independentistes”. En aquest sentit, Arrimadas ha expressat que “el que em sobta més és que l’independentisme és capaç de negar que hi ha fractura social, però alhora diu que si hi ha agressions és culpa només d’una part. Els únics que pretenen expulsar de l’espai públic són els partits independentistes. I ha afegit que “l’agressió demostra que hi ha fractura social”.

Ciutadans ha fet aquestes declaracions poc després que el PP català hagi posat en qüestió la veracitat del testimoni de Jordi Borràs i dels veïns que es trobaven a la zona en el moment de ser agredit ahir al vespre. “Hi ha hagut acusacions creuades, i quan la justícia decideixi qui va ser l’agressor i qui no, si es confirma l’agressió, tindria la nostra més absoluta repulsa i condemna”, ha assegurat el diputat popular Alejandro Fernández.

 

Avui s’ha conegut que l’home que va agredir el fotoperiodista d’El Món, Jordi Borràs, aquest dilluns és un policia espanyol, tal i com ha avançat aquest dimarts El País i ha pogut confirmar El Món. De fet, l’home va ensenyar la seva placa del Cuerpo Nacional de Policía (CNP) després de l’agressió que es va registrar al carrer Capellans de Barcelona cap a les vuit del vespre. Ara Afers Interns ha obert un expedient informatiu a l’agent, i fins que no hi hagi conclusions d’aquest expedient o hi hagi resolució judicial, el policia seguirà treballant i ocupant el seu càrrec.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa