Chacón afirma que el vot al PDeCAT “projectarà el llegat” de CDC cap al segle XXI

Mas assegura que el partit servirà per avançar cap a la sobirania, pel "bon govern" i per sortir de la crisi

La cap de llista del PDeCAT a les eleccions, Àngels Chacón, ha assegurat que el vot al partit “val per tres”, ja que serveix per consolidar la “majoria independentista”, per tenir un “bon govern” i per “frenar la CUP” i impedir que torni a “condicionar” el pròxim Govern de la Generalitat. En l’acte de final de campanya al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, la candidata ha assegurat que el PDeCAT no és “cap escissió” de Convergència, sinó que reconeix el seu llegat i el “projectarà” cap al segle XXI.

L’expresident de la Generalitat Artur Mas també ha assegurat que el vot al partit servirà per avançar “de manera realista” cap a la sobirania, així com pel “bon govern” i per “aixecar” el país de la crisi.L’expresident també ha defensat la necessitat que el partit demòcrata estigui present al Parlament i ha afirmat que, si es vol aconseguir una Catalunya lliure, “no hi pot haver competicions” sobre quina formació “s’ho creu més”.

Comentaris

  Marededéusinyor!!! 13/02/2021 2:38 pm
  Els que sempre han exigit unitat (si manan ells) s'han dividit en almenys 3 opcions: Fuigpelmón, Miss Catalunya i Pascal. Feu-vos ho mirar, teniu de independentistes el mateix que Pixeta.
  torracollons 13/02/2021 10:14 am
  viva pujuelo i duranelo! vivan las caenas! i biba paña!
  Independentista 13/02/2021 8:05 am
  La rapinya de mitjans económics? Els pactes del Magestic? E tutti quanti?. No, gràciers
  Pepe 13/02/2021 7:35 am
  Això vol dir que el vostre llegat,i vosaltres, esteu al segle XV, encara?
  Al MAS, cap resppecte. No se'l mereix. 13/02/2021 5:35 am
  Tu i el MAS, no teniu vergonya.
  Proyectarias el legado del Forenci. 13/02/2021 12:30 am
  Que no es moco de pavo.
  el verdugo del Cid 12/02/2021 10:32 pm
  “projectarà el llegat...” ? Sí, nosaltres el "projectarem" fins a la galàxia d'Andròmeda o, millor encara, fins els confins de l'Univers XD

Nou comentari