El CGPJ avala concedir al jutge de l'1-O la Creu de Sant Raimundo de Peñafort a títol pòstum

La proposta la fan els jutges penals de Barcelona i compta amb el vistiplau del TSJC
Una reunió dels membres de la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial
Una reunió dels membres de la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial | ACN

La Comissió Permanent del CGPJ ha informat favorablement perquè el jutge de l'1-O, Juan Antonio Ramírez Sunyer, rebi la Creu de Sant Raimundo de Peñafort a títol pòstum. La proposta està impulsada per la Junta de jutges i jutgesses de Penal de Barcelona i ha estat el TSJC qui l'ha fet arribar al CGPJ. La imposició de la medalla, però, dependrà de l'aprovació final del Ministeri de Justícia. Ramírez Sunyer va morir el passat 4 de novembre i era el titular del jutjat d'instrucció 13 de Barcelona, responsable d'investigar els preparatius del referèndum. Entre d'altres mèrits, els jutges destaquen "la independència, la imparcialitat i integritat", així com per la seva "tasca callada i constant en el compliment dels deures judicials".

 

El titular del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona que investigava l'1-O, Juan Antonio Ramírez Sunyer, va morir el passat 4 de desembre als 71 anys a conseqüència d'una malaltia. La seva substituta ja ha estat nomenada i es tracta d'Alejandra Gil Llima, que serà la titular del jutjat encarregat de la investigació del referèndum. Fins ara, estava destinada al jutjat d'instrucció 10 de la capital catalana. Va accedir a la carrera judicial el 1991 i durant 27 anys va prestar serveis al jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Sant Boi de Llobregat, el jutjat de primera instància i instrucció 5 de Terrassa, el jutjat de primera instància i instrucció 5 de Badalona, i el jutge d'instrucció 13 de Barcelona. 

  

  

el mateix reconeixement a Luís Fernando Martínez Zapater


Comentaris
Jordi Estelada
Són una colla de galifardeus mafiosos gremialistes entregats a la puta unidaz de la seva espanya inventada que passen per davant dels drets humans, la democràcia i el sentit comú.
ganxó
No s'ha de desitjar la mort a ningú, encare que sembla la solució per ens deixin de tocar- nos els collons. No sé que els hi semblarà als del cel, quan els hi expliqui el mal que ens ha fet. Per altra banda ell mateix els hi pot dir que se la fotin al cul la medalla , ja que ara, Ja no te gracia.
X*2
Això de fotre creus als morts , és una estupidesa, pur feixisma
marxemarxem
Mes que premiar a un prevaricador el que volen es humiliar a Catalunya. No ho tenim prou clar? Que hi fem a españa?
Luna Barceló
Crec que és una vergonya fer actes i concessions d'aquest tipus mentre hi hagi polítics a la presó sense jutjar. És una vergonya pagar a tots aquests funcionaris per entrenar les tasques que han de fer i dedicar-se a gastar els nostres diners en medalles i no fent el que han de fer que és fer feina.
J també li donaria
Un "marquesado" i la "Gran Cruz del Grandísimo Paco"
JordiP
Allà ells. Però, quejo sàpiga, aquests no és l'únic jutge que tingut la mala sort de morir en els darrers dotze mesos. I, aparentment, a tots ells se'ls pot aplicar la pila de qualitats que ara es vol premiar al jutge Ramírez. Quina creu els donaran, a aquests altres?

envia el comentari