Els centres educatius hauran d'enviar els projectes lingüístics a una entitat contrària a la immersió

Educació demana a escoles i instituts públics que trametin aquesta informació a l'Asamblea por una Escuela Bilingüe a petició de Transparència
Escola Teresa Altet
Escola Teresa Altet | Ajuntament de Rubí

Els més de 2.300 centres d'educació infantil, primària i secundària de titularitat pública que hi ha a Catalunya hauran d'enviar abans del 15 de gener a l'Asamblea por una Escuela Bilingüe (AEB), una entitat contrària a la immersió lingüística, el seu projecte lingüístic. Segons ha avançat 'eldiario.es' i ha confimat l'ACN, és la resolució de la Comissió de Transparència després que la presidenta de l'AEB, Ana Losada, demanés la informació de les hores de castellà que fan a les escoles a Educació. El Departament, que el mes de juny ja va ordenar als centres que publiquessin els projectes a les seves pàgines web, va respondre a Losada que podria trobar la informació a Internet, però en no estar completa, Losada es va dirigir a la comissió de Garantia d'Accés a la Informació Pública. L'organisme ha obligat a la Generalitat a demanar que siguin els centres qui trametin els projectes a Losada. En una circular enviada aquest dilluns, el Departament ha traslladat la petició als directors per a que ho facin efectiu abans del 15 de gener.

  

Fonts del Departament han defensat, per Transparència, que aquesta informació dels centres, el projecte educatiu i també el lingüístic, així com altres documents de funcionament intern, siguin públics i de fàcil accés per a totes les famílies que el vulguin consultar, i per això, el mes de juny ho van incloure a les instruccions del curs 2018-2019. Les mateixes fonts però, justifiquen l'absència dels projectes en alguns centres per falta de temps.Comentaris
fills de puta
els haurien de cremar la casa amb ells dins
Tal com raja
A Catalunya, en català. I punt.
JAC
Que els donin pel cul a aquests fatxes de VOC'S
En més de vint anys de docència no he vist mai
Ni un alumne que no domini el castellà. Ni un pare que li semblés malament que els seus fills aprenguessin català a l'escola ("quantes més coses aprenguin, millor",diuen),ni un enfrontament per raons de llengües ni a l'aula ni al pati. Ni res de tot això que diuen. A aquesta gent només la mou l'odi cap el català. No és queixarien si fos italià o portuguès. Catalunya que fou colonitzada fa 300 anys,segueix dominada per gent que busca aniquilar-ne la cultura. És l'únic resultat que acceptaran.
Antoni Ferret
Bé, no cal pas dir-ho com si fos una desgràcia. És l'obligació d'enviar-ho, com a informació, no pas que aquesta entitat ho hagi de decidir.
BON VENT I BARCA NOVA I FINS MAI¡¡
JO ELS ENVIAVA UNACARTA ENGEGANT-LOS A FER PUNYETES¡¡ PER NO DIR ALGO MES GRUIXUT, A N'ESTEM MES QUE TIPS, EL QUE VULGUI L'ENSENYANÇA ENCASTELLÀ, I NO VULGUI ACCEPTAR EL NOSTRE SISTEMA EDUCATIU,QUE MARXI DE CATALUNYA¡¡ TE 16 AUTONOMIES MES PER TRIAR ON LI FARAN TOT EN CASTELLÀ¡¡,¡¡ EL NOSTRE IDIOMA NO ES TOCA.NI LES NOSTRES ESCOLES TAMPOC¡¡
És una baixada de calces.
Ês la pròpia assemblea d'això bilingüe que ha d'anar a informar-se a Ensenyament. La canalització des de les escoles és atorgar a l'associació un vassallatge que no ve al cas. Qui vulgui peix.... Que treballin els neures Ñ o els del Departament. Al final l'escola sembla el comodí de les parides.
Friheden
Els catalans Ester farts de dir-ho : QUI VULGUI APRENDRE EN CASTELLÀ QUE SE’N VAGI AL SEU PAÍS DE CASTELLA-ESPANYA, A CATALUNYA NOMÉS S’ENSENYA EN LA LLENGUA NACIONAL , EL CATALÀ.FORA ESPANYOLS COLONS DE CATALUNYA, MORTS DE FAM ANALFABETS !!!! VISCA LA REPÚBLICA DE CATALUNYA !!!!
Ganxet
Quatre tocs de maquillatge per a dissimular-ho (que ja s'han esborrat del tot), però el fet real és que som una colònia espanyola i els catalans que hi vivim estem sotmesos al caprici dels colons i dels col·laboracionistes pagats pel règim. Tot ve d'aquí.
Llaç Groc
Desobediència civil. Ni un sol informe.
Segadors
Ens ho!en agenollats ,sotmesos , i això no es pot aguantar . Desobediència absoluta i ni un pas enrera. Ens volen als anys 40 i els catalans tenim memòria , no hi voleu!em tornar
Sisco
Sabeu que vol dir fer un TORTOSA, dons això, ni cas.

envia el comentari