Cent gralles demanaran la llibertat dels presos polítics a Lledoners

Neix Grallers per la llibertat

 

Castellers de Terrassa en la jornada solidària
Castellers de Terrassa en la jornada solidària | Ramon Navarro

Nou actor polític en la diversa biosfera política catalana: Grallers per la Llibertat. Una plataforma formada per grallers i timbalers d’arreu del territori català disposats a defensar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

 

La primera acció que es planteja la plataforma és un concert a les portes del Centre Penitenciari de Lledoners, al Bages, com a "escalf als presos polítics, per a visibilitzar la injustícia d’aquesta situació i reivindicar que el col·lectiu graller està tossudament alçat". El concert constarà de deu peces escollides per a l’ocasió com el Cant de la Senyera, l’Estaca o els Segadors. 


 

De moment, han començat els assajos aReus, el Vendrell, Lleida i Cardedeu. Però, el plat fort serà un assaig general el mateix 21 de juliol a dos quarts de deu a Sant Joan de Vilatorrada.

 

Més accions a curt i mitjà termini

A curt termini Grallers per la Llibertat està treballant en una nova mobilització al Centre Penitenciari Puig de les Basses, dies 8 o 9 de setembre, i en participar de la manifestació de l’11 de setembre.

 

 

 
Comentaris
La gralla
El pitjor invent del folklore català. Instrument insuportable.
Eso sí, hay que reconocer que en estas gilipolleces son insuperables.
Luego la realidad es contundente, en las democrácias mundiales no tienen cabida los golpistas y ninguna de ellas moverá un sólo dedo por estos delincuentes. Y el único resultado de todas estas manifestaciones, es organizar funciones cómicas de contenido folclórico.
cebrià
Gracies als nostres grans polítics, si la cosa era difícil, ara ja els podeu anar al darrera amb una gralla sonant

envia el comentari