El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cent gralles demanaran la llibertat dels presos polítics a Lledoners
  • CA

 

 

Nou actor polític en la diversa biosfera política catalana: Grallers per la Llibertat. Una plataforma formada per grallers i timbalers d’arreu del territori català disposats a defensar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

 

La primera acció que es planteja la plataforma és un concert a les portes del Centre Penitenciari de Lledoners, al Bages, com a “escalf als presos polítics, per a visibilitzar la injustícia d’aquesta situació i reivindicar que el col·lectiu graller està tossudament alçat”. El concert constarà de deu peces escollides per a l’ocasió com el Cant de la Senyera, l’Estaca o els Segadors. 

 

De moment, han començat els assajos aReus, el Vendrell, Lleida i Cardedeu. Però, el plat fort serà un assaig general el mateix 21 de juliol a dos quarts de deu a Sant Joan de Vilatorrada.

 

Més accions a curt i mitjà termini

A curt termini Grallers per la Llibertat està treballant en una nova mobilització al Centre Penitenciari Puig de les Basses, dies 8 o 9 de setembre, i en participar de la manifestació de l’11 de setembre.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa