Els CDR tallen l'AP-7 a l'Ampolla

La via es troba tallada en tots dos sentits de la marxa des de primera hora del matí
L'autopista AP-7 tallada pels CDR a l'alçada de l'Ampolla
L'autopista AP-7 tallada pels CDR a l'alçada de l'Ampolla | CDR Cambrils

 
El CDR de les Terres de l'Ebre ha tallat l'autopista AP-7 a l'alçada de l'Ampolla (Baix Ebre). Aproximadament a les set d'aquest dissabte al matí, unes dues-centes persones han accedit aquesta via, que recorre Catalunya de nord a sud, i han posat pneutmàtics a la calçada per tal de tallar-la en tots dos sentits de la marxa. Al mateix temps, a través de les xarxes socials, el CDR Cambrils continua cridant a la mobilització sota el lema "El poble mana, el Govern obeeix" i demanant, entre altres coses, la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, i l'alliberament dels presos polítics, a més de donar el seu suport a la vaga de fam de Jordi Sànchez, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn.

 

Pel que fa a la circulació per l'autopista, el Servei Català de Trànsit informa que es troba aturada entre les localitats de Tortosa i l'Ampolla en tots dos sentits de la marxa i s'han senyalitzats desviaments en aquest tram cap a la N-340.Comentaris
Marta Sans
Em fa fastic que el Torra i companyia ara es facin els ofesos per l'actuació dels mossos amb els CDR quan aquests mateixos mossos han mort gent, tret ulls i ferit centenars de sindicalistes o "alternatius" i llavors pels del 3% i per TV3 eren una policia modèlica. Els meus nens malcriats no es toquen, oi ? Molt hipocrita, corrupte, fatxenda i triler és el que hi ha a Catalunya.
Antoni
Que un president sigui supremacista i encoratji a la violència dels CDR només fa que embrutar el nom de Catalunya. Si no ho voleu veure és de dogmàtics, llepaires i curts de mires.
Mikiromy
Vinga som-hi , tot el meu recolzament.
mir
Hem de demostrar que el qui controla el territori som nosaltres. Estem a cada racó de la geografia catalana de la qual en som fills Estat Català
turuta
Què espera la policia per treure els fatxes catalanistes de l'AP7?
Betta
violència és aplicar el 155 ,mandar a la guarra chivil a que nos atunyini nomes per voler votar,facilitar políticament la sortida de empreses de Catalunya ,FILLS DE PUTA
Observador
tall d'autopista no m'afecta, ja que visc a l'altre punta del País. Però no crec que sigui manera de crear simpaties envers el moviment independentista, més aviat el contrari.
Armilles grogues.
Les armilles grogues a França han aconseguit el que els catalans no hem aconseguit en 12 anys. Sense violència i amb accions concretes fins al final. ENDAVANT!!!!!
Llibertat presos polítics i exilats
Fa un any que tenen empresonats als nostres dirigents, sense judici ni res, i a ulls de tots els catalans son inocents. Doncs, algo s'ha de fer per defensar-nos.

envia el comentari