“Un CDR no té res a veure amb ETA, és política”, Pastrana, talp de la Guàrdia civil a la banda

El subtinent admet els GAL i tortures
Pastrana, en un moment de l'entrevista
Pastrana, en un moment de l'entrevista | FAQS

 

No s’assembla ni en el blanc dels ulls, el que passa a Catalunya és política”. Amb aquesta contundència respon l’exsubtinent de la Guàrdia Civil i infiltrat a ETA, Manuel Pastrana, a la pregunta de si els CDR es poden comparar a la banda en una entrevista al programa Preguntes Freqüents emès dissabte a la nit. Pastrana també insisteix que el cop d’Estat del 23F “no té res a veure” amb el procés que català que defineix “com a polític” i que “s’arregla asseguts en una taula”. 

 

Pastrana assegura en l’entrevista que no se’n penedeix de res del que ha fet i es vanta de la guerra contra ETA. “Els GAL eren mercenaris i ja funcionaven abans que arribés Felipe González”, va puntualitzar. En aquest sentit, va admetre tortures als presos d’ETA tot i que “se’ls tractava força bé”. “Eren una mica tous, només que els toquessis una mica, ja cantaven”, va detallar respecte els detinguts sospitosos de pertànyer a ETA. Pastrana va evitar parlar de casos com Lasa i Zabala però sí que va detallar la contractació de mercenaris. 


 

Per altra banda, l’exsubtinent també va narrar la seva participació en el cop d’Estat del 23F i va recordar que segons la seva “percepció” i pel que li va dir Tejero, la Casa Reial estava rere l’entramat de l’aixecament per “afiançar” el monarca. 

 

 

 

hvhgk

 
Comentaris
No cal ser un geni per adonar-se'n
Home, algú que no els compara amb ETA! , bé, suposo que ell i els familiars i amics de les víctimes d'ETA també, prou deuen notar la diferència, que més haurien volgut ells que, lo més fort que hagués fet eta, hagués estat aixecar barreres de l'autopista i que els seus familiars i ells haguessin pogut passar de franc per l'autopista. Però ja se sap,per tot l'odi que ens tenen els espanyols als catalans, ens volen fer pasdar com uns assassins. Quan més lluny d'ells, millor!!
Quin personatge mes tétric i vomitiu
Es masa fort el que penso que faría pasar a una rata com aquesta.
I filtrat ? De cortissona o de què ?
Amb aquesta pinta de benemèrit i aquesta parlaria costa d'entendre que aquest element estés infiltrat tant de temps a ETA . Per altra banda ,No sé amb qui em sentiria més còmode ,amb ETA o amb aquest paio.
Apu
"Banda"? Heu assumit el llenguatge de l'enemic.

envia el comentari