El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CCOO, UGT i USOC convoquen una protesta conjunta a una dotzena de ciutats
  • CA

Els sindicats Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT) i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) han convocat una protesta conjunta a una dotzena de ciutats catalanes aquest dissabte. La convocatòria, firmada també per diverses entitats socials, té com a objectiu reclamar un “gran pacte” per a la construcció d’un nou model econòmic i social on les persones “estiguin al centre de les decisions” i “ningú quedi enrere” després de la pandèmia de la covid-19. Els convocants han animat la participació de sindicats, treballadors i treballadores d’empreses en situació de conflicte, formacions polítiques progressistes, entitats socials, associacions, la gent de la cultura i a la ciutadania en general.

Les concentracions tindran lloc entre les 10h30 i les 12h00 i a cada ciutat s’han convocat a una hora diferent. A Barcelona, el lloc de trobada serà a la plaça Antonio López, al final de la Via Laietana. A Cornellà i a Mataró, se cita als concentrats davant de l’Ajuntament; a Girona, a la plaça 1 d’octubre; a Granollers a la plaça de la Porxada; i a Igualada, a la plaça de la Masuca.

La subdelegació del govern espanyol a Lleida ha sigut el punt que han triat els sindicats per manifestar-se aquest dissabte. A Tarragona, la concentració serà a la rambla nova, davant la seu dels sindicats. També es convoca davant les oficines de les organitzacions sindicals a Tortosa, al carrer de la Ciutadella. La mobilització s’estendrà a la plaça Lluís Companys de Terrassa; a la plaça de l’Estació a Vic i a la plaça del Penedès a Vilafranca del Penedès. La mobilització també es replicarà en altres ciutats d’arreu de l’Estat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa