Catalunya, el negoci familiar dels Pérez de los Cobos

Els germans Francisco i Diego protagonitzen la repressió, jurídica i policial, contra les aspiracions polítiques de la societat catalana
El coronel de la Guà rdia Civil i director de coordinació i estudis de la secretaria d'Estat de Seguretat, Diego Pérez de los Cobos
El coronel de la Guàrdia Civil i director de coordinació i estudis de la secretaria d'Estat de Seguretat, Diego Pérez de los Cobos | ACN

 

Antonio Pérez de los Cobos Cuadrado, un vell falangista, pediatra de professió, va intentar fer carrera política el 1977 com a candidat per Múrcia -en quarta posició- de Fuerza Nueva. Pérez de los Cobos havia conformat, amb Dolores Orihuel, una família molt catòlica i d'ideologia ultra. La mateixa que va impregnar als dos fills: Francisco (1962) i Diego (1964). El cas és que Fuerza Nueva va fracassar i els dos fills, tot i la simpatia adolescent pel partit de Blas Piñar, van oblidar-se aviat de cremar exemplars de la Constitució (com recordava la perdiodista Violeta Tena al setmanari El Temps) i van optar per fer carrera per vies més pragmàtiques


 

Francisco Pérez de los Cobos va utilitzar la seva formació de jurista per anar ascendint en la piràmide de l'Estat. D'entrada, per l'itinerari acadèmic i, després, per la via política ajudat pel seu enquadrament militant al PP. El germà petit, Diego, va optar per la carrera militar dins de la Guàrdia Civil, on -de moment- ha arribat a tinent coronel. 

 
Joan Carles I amb el ja expresident del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos
Joan Carles I amb el ja expresident del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos | Casa Real
 
 

El patriarca encara va tenir la satisfacció, al llarg de l'any 2011, de veure com els seus dos fills grimpaven fins dalt de tot de l'escalafó de l'Estat. Francisco va ser nomenat magistrat del Tribunal Constitucional l'11 de gener de 2011. Un gran any per a la família perquè a l'estiu, l'1 d'agost, Diego accedia al càrrec de director del Gabinet tècnic de la Secretaria d'Estat de Seguretat. Aquell mateix any -el 29 de desembre- Antonio Pérez de los Cobos moria a Iecla, la ciutat d'origen d'aquesta família murciana.


 

Amb posterioritat, Francisco va arribar a presidir el Tribunal Constitucional fins que va expirar el seu mandat, el març d'aquest any. I, ara, a Diego se li ha encarregat destruir el referèndum de l'U d'Octubre, autoritzat a desplaçar el Govern català amb la sola firma d'un fiscal. Fa dies que s'ha instal·lat a Barcelona.

 

Clavells als vehicles de la Guà rdia Civil a Terrassa
Clavells als vehicles de la Guàrdia Civil a Terrassa | Zaida TorregrossaComentaris
Jordi Estelada
Tot l'estat caspanyol està infectat per aquesta gentussa d'extrema dreta. La seva ideologia al servei del manteniment d'un estat corrupte sota el control de les seves elits mafioses. Todo atado y bien atado. Fàstic absolut.
Karlus
Uns curriculums significatiuus de que son
Català lliure
Màfia, Màfia, i més Màfia
Karlus
Fora els ocupants feixistes
Kalurapitenc
De un plumasso el dia 1 ens treurem aquesta mafia per sempre mes.
Ni un pas enrera
Treguin les seves brutes mans feixistes del nostre País.
Joan C.
Aquesta família ve de la família aragonesa del secretari d'estat de la cancelleria catalano-aragonesa de Ferran II i després de carles al segle XV-XVI
Aurembiaix d'Urgell
Aquest Pérez de los Cobos , vinculat a la cuenta SOLEADO a Suïssa, facilitant identitats falses al Correa i al Campechano. Aquest impresentable mataelefant te allà els prop de 2.000 milions de dòlars que ha robat a Espanya durant els últims 35 anys.
El vicari d'Olot se la pela en un pot...
Ara no sé quins dels dos és famós per l'onanisme?
Tronc
Com pot ser que aquests personatges, en ple segle XXI, poden fotre les mans a Catalunya? I ningú pugui amb ells? DUI ja!!!! I a passar comptes amb aquestes escòries Ja!!!
Carles
Pérez de los Cobos va ser jutjat per tortures en el país basc.
Karlus
Una nisaga de feixistes que cal despreciar
Anna
Estem lluitant amb el Règim franquista, no amb un estat democràtic normal. Catalunya hem de guanyar aquest 1 d,octubre i començarem a ser lliures.
remigio III
Està més que clar: franquisme contra catalanisme. Totes les famílies amb ombres franquistes tenen lloc a la Màfia pepera. NO estan defensant, cap espanya, estan escudant-se amb la idea de la difunta assassinada, pel franquisme, per tal d'evitar la justícia. Se saben perduts si perden el poder i no poden seguir robant per a comprar vots i voluntats.
Pussy Galore
Vaja vaja amb els Zipi Zape!!
Elisa
A un altra pais, demòcrata naturalment, aquests fatxes estarien a la pressó
Jaume
Quin parell de "perles" faixistes!!!
Gracat
Si tant efectius són PN+GC, on eran el 17Agost ho van Solvents Mossos+Urbana+ Voluntaris i Especialitzats.A sobre venen una gent i som als Anys 50.Res de Efectius i amb la Xuleria del GOBIERNO Incompetents.Un GANDUL de Presidente.Hace 2 años No ha dado Golpe! Cuando se reunjo para negociar con oposicions? Clar o lleis el Marca i Prou.Li paguem el Sou com als Seus+Monaràbia.Per RES.PASSIN X JUTJATS ,LLADRES+ESTAFADORS
josep m.
Despreci absolut als politics extractius. repressors i engreixadors dels pocavergonyes de les portes giratòries instal·lats en els Consells de les empreses de l'IBI - Pur feixisme !!! Qué esperem a fotre'ls fora ?

envia el comentari