El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Castillo (PSC) deixarà el Parlament: “Estic cansat de donar-me de cara contra una paret”
  • CA

El diputat socialista Carles Castillo no repetirà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya com a candidat a les llistes del PSC a Tarragona. Així ho ha comunicat ell mateix a la militància del partit a les comarques tarragonines en una carta, a la qual ha tingut accés ‘El món’, en la qual es mostra crític amb l’aparell del PSC i informa que la decisió ha estat “meditada” i “voluntària”.

Castillo, membre de la Comissió d’Interior, assegura en la seva missiva que les raons de la seva sortida de les llistes “no és cap altra que la desaparició de tot procés participatiu entre la militància”. El diputat afirma que sense un procés de primàries no troba que tingui sentit continuar al Parlament.

[Llegeix la carta de Castillo a la militància de Tarragona]

El diputat socialista denuncia que quan la federació tarragonina del PSC va fer un procés de primàries per a les eleccions al Parlament el “vell aparell del partit” ja va arrufar el nas i “no va acceptar de bon grat” el resultat. Castillo defensa el procés de primàries que s’havia engegat, no tant pels resultats sinó pel que “va significar de canvi i de ruptura amb les velles formes d’escollir” les llistes.

Castillo admet, però, que l’aparell del partit “ha guanyat sobre els anhels de participació directa que van significar les primàries” i que “al contrari del que va poder significar en el PSOE, amb la militància en peu defensant la participació interna, ha guanyat el contrari”. “I estic cansat de donar-me cops contra una paret”, lamenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa