Castellà: "La repressió no aturarà el mandat de tot un poble"

El portaveu de Demòcrates considera que el govern espanyol ha "d'intentar justificar" les grans mobilitzacions i "intenta qualificar-les de violència"
El líder de Demòcrates, Antoni CastellÃ
El líder de Demòcrates, Antoni Castellà | ACN

El portaveu del Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, ha assegurat que "la repressió" del govern espanyol "no aturarà el mandat de tot un poble", en referència als resultats del referèndum de l'1 d'octubre. Segons Castellà, "és intolerable" que aquesta situació tingui lloc "dins de la Unió Europea" quan aquest organisme es va crear perquè "mai més tornessin a haver-hi guerres i hi hagués respecte a la democràcia i drets humans". Castellà en aquesta línia creu que el govern espanyol va "mentir" quan assegurava que "sense violència es pot parlar de tot" i per això ara utilitza les "mobilitzacions de pau i intenta qualificar-les de violència".

Comentaris
Visca CATALUNYA LLIURE. Adéu caspanya
LUIS
El nacional-catolicismo solo sabe reprimir, no piensa, no deduce ni analiza. En eso de que sean completamente estúpidos llevamos ventaja. Ahora anda diciendo el diario fanático abc que no quieren la entrega del president si no es por rebelión. Claro, aluden a un delito ( malversación) del que no tienen pruebas y temen que Alemania les diga NO dos veces. Hasta reprimir lo hacen mal. Mas vale que nombren a Losantos ministro de exteriores directamente.Nosotros seguimos.
Preparant les noves eleccions
El que va trair a Duran Lleida s'ha de buscar les mongetes. Demòcrates no té cap possibilitat d'obtenir escons si va en solitari. El 21D es va enganxar a ERC. A qui li lleparà el cul Antoni Castellà en les pròximes eleccions per tenir un càrrec?.
El gran vividor del proceso.
Sin duda alguna el mayor engañabobos del rebaño.
De algo hay que vivir. Y vivir del cuento es algo muy digno, como ya demostró Calleja.
Además, su frondosa cabellera le convierte en el heredero natural de Joan Tardà.
Grau
Tot el poble ? Mentida. Partit més votat per tot el poble: Ciutadans.

envia el comentari