El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado vol que els partits amb processats per rebel·lió no rebin “ni un euro” públic
  • CA

 

 

El president del PP, Pablo Casado ha demanat aplicar la llei de partits per a “il·legalitzar” als Comitès de Defensa de la República (CDR) i d’aquells que encoratgen la violència al carrer i per a modificar la llei de finançament amb la finalitat que els partits que tinguin a les seves files processats per “rebel·lió i sedició” no tinguin “ni un euro” i vinguin a manifestar-se a la Porta del Sol de Madrid al costat de terroristes confessos “amb els nostres impostos”. Així ho ha afirmat en un acte públic celebrat a l’Auditori de Caja España de Palència, en el qual també han participat el president regional del partit, Alfonso Fernández Mañueco, la presidenta del PP a Palència, Ángeles Armisén, i la candidata al congrés per Palència, Milagros Marcos.

 

Casado ha indicat que creu en una Espanya “unida, plural, diversa, però cohesionada”, en la qual no es vegi com des de la Moncloa “manen els que volen trencar la pàtria”. “A Espanya no existeix el dret a decidir per als altres, el que existeix és el dret que no decideixin per a un i nosaltres reivindiquem aquest dret. Que no intentin decidir només per un grapat de vots, que l’actual govern socialista no estigui transigint amb el que està passant diàriament a Catalunya. No vull veure més escenes de kale borroka, agressions, etc”, ha afegit.

 

El president dels populars ha subratllat que no pot admetre que un govern com l’actual “depengui, per continuar assegut a la butaca, dels vots dels partits més radicals que hi ha hagut en la història democràtica d’Espanya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa