Casado es veurà amb Arrimadas per acordar una coalició a Galícia i País Basc

El president del PP insisteix que la seva formació és "una marca que ja aglutina tot l'electorat de centredreta"

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha anunciat aquest dimarts que aquesta setmana es reunirà amb la portaveu parlamentària de Ciutadans, Inés Arrimadas, per mirar d’arribar a un acord davant les eleccions autonòmiques que se celebren a Galícia i el País Basc el proper 5 d’abril. Això sí, ha reconegut que, en el cas de Galícia, el PP és “una marca que ja aglutina tot l’electorat de centredreta”.

“Aquesta setmana em veuré amb Inés Arrimadas i Teodoro García Egea continuarà parlant amb José María Espejo -diputat de Ciutadans- i mirarem que hi hagi un acord“, ha avançat Casado en una entrevista a esRadio quan falten dos dies perquè finalitzi el termini per registrar coalicions electorals en el cas de Galícia. En el cas del País Basc, el termini s’acaba un dia després, divendres.

El líder del PP ha recalcat que l’objectiu ha de ser anar “junts a les urnes” en les properes eleccions generals amb la finalitat de fer fora l’esquerra del Govern central. En el cas de les autonòmiques, ha indicat que cal centrar-se en cada comunitat per veure amb “quina fórmula s’optimitza més” el vot.

Nou comentari