El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado torna a Catalunya a la recerca dels votants de Cs
  • CA

El líder d’el Partit Popular, Pablo Casado, tornarà aquest divendres a Catalunya per fer costat al PP català en la precampanya a les eleccions del Parlament previstes pel 14 de febrer. En aquesta ocasió visitarà Tarragona i serà la seva quarta visita a Catalunya aquest mes.

Casado ha programat una intensa agenda que començarà amb una visita a un banc d’aliments, on lliurarà 30 palets de productes no peribles donats pel PP. Després mantindrà una trobada amb empresaris catalans de tots els sectors i, a la tarda, es veurà amb representants de el sector turístic.

A última hora mantindrà una trobada amb el comitè de direcció del PP de Tarragona, segons han avançat a Europa Press fonts de la direcció estatal del partit. El PP català està a l’espera que es convoquin oficialment els comicis catalanes per aprovar formalment el seu comitè de campanya, però ja ha posat a escalfar la maquinària electoral davant aquesta cita amb les urnes, en què els populars aspiren a recuperar votants de Ciutadans.

Així, aquest mateix dijous ha rebut la visita de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i es preveu que hi participin més presidents autonòmics de el partit per posar en valor l’experiència de gestió dels populars en els territoris on governen , segons fonts populars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa