Casado retreu a Sánchez que no l'hagi trucat per negociar els pressupostos i que s'hagi dirigit als independentistes

El líder del PP alerta que els comptes serien una "catàstrofe" i "letals" pels interessos de l'economia
El líder del PP, Pablo Casado | ACN

El líder del PP, Pablo Casado, ha retret al president del govern espanyol que no l'hagi trucat per negociar els pressupostos de l'Estat. "Diu que està disposat a negociar pressupostos i a mi no m'ha trucat. Ja sabia a qui trucaria, els de sempre: els independentistes, els 'batasunos' i els 'podemites'", ha afegit en la seva intervenció en l'acte de presentació dels candidats del PP a Astúries. Segons Casado, avui és un "mal dia per a Espanya" tenint en compte que el Consell de Ministres ha aprovat el projecte de llei de pressupostos i l'ha qualificat de "tremendament dolent i letal pels interessos de l'economia espanyola". "Una proposta egoista, partidista, sectària, innecessària, irresponsable i irreal", ha conclòs.

 

Casado ha defensat que ell va respondre públicament a Sánchez que estava disposat a negociar els pressupostos i ha lamentat que només hagi trucat "els de sempre". Pel que fa al contingut dels comptes, el líder dels populars ha retret a l'executiu espanyol que torni al "sistema Zapatero" en comptes de preparar Espanya per no patir una crisi. Segons Casado, Sánchez "no ha deixat ni un impost per apujar" amb l'objectiu de pagar-se una "campanya electoral", en referència a l'augment de la despesa pública. Una despesa que ha qualificat d'innecessària amb l'argument que el PP ja l'havia fet en el marc dels pressupostos anteriors.



Comentaris
Casado:
Qui vols que vulgui parlar amb el falsari president de un partit corrupte i mafiós?
Casado hey Hitler
Cazado
Contigo ni agua
Ferran
Hay que ser tonto joder, te pasas los días vomitando contra los presupuestos, y ahora pretendes que te consulten por si quieres adherirte?
Onix
Ja ho veiem que un fulano amb els "masters" trucats no pot entendre res, sinó altra cosa que reclamar poder sucar del pastís amb tota la "jeta"
Fedor
Aquest Casat és més curt que la cigala d'un virus.

envia el comentari