Casado reclama al govern espanyol que actuï perquè Puigdemont “sigui jutjat a Espanya”

El líder del PP celebra que el TGUE hagi retirat la immunitat a l'expresident de la Generalitat

El president del PP, Pablo Casado, ha reclamat al govern espanyol que actuï “el més aviat possible” perquè l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont “sigui jutjat a Espanya”. “Els seus socis s’han de sotmetre a l’imperi de la llei i no ser premiats per atemptar contra la unitat nacional”, ha dit Casado aquest divendres en una piulada a Twitter en què celebra la decisió del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) de retirar la immunitat Puigdemont i els altres eurodiputats de Junts Toni Comín i Clara Ponsatí. Casado ha afirmat que “el PP va aconseguir a Europa que s’aixequés la immunitat de Puigdemont i avui la justícia ens dona la raó”.

Comentaris

    Mala peça 30/07/2021 2:37 pm
    Va pablo tarado el fraCasado, digueu d'una vegada, el teu judici és a les cunetes, com a hereu franquista
      Ferran 30/07/2021 3:28 pm
      Preciso y claro.!!! Hay un DIVORCIO entre saber, y aprobar 15 asignaturas en dos semanas y un máster en tres días.
    X2 30/07/2021 3:00 pm
    Fora aquest feixista mentider trampós. Fora gentussa, fora ocupants
    fat boy 30/07/2021 4:26 pm
    A veure quan demana que lliurin a la justicia l'Abascal, el Fugao de Gibraltar. O l'assassi Martin Villa a l'Argentina.
    Piolin 30/07/2021 4:31 pm
    En què idioma reclama al Gbierno en Palenciano , Zevillano , Madrileño , Zamorano , O en què dialecto lo dice ?
    Endocrinologia Social 30/07/2021 4:44 pm
    La bèstia de càrrega no es pot mirar a l'espill per no veure quina cara de corcat per la ràbia en surt. I això que la resolució del Tribunal Europeu s'ha publicat en argentí. Però, si les bèsties no saben llegir l'idioma sudamericà, no pot esperar-se la comprensió. A la merda.
    RAMON A 30/07/2021 5:06 pm
    Podries parlar de la victoria de ANNUAL per part del vostre exercit de chusqueros
    CATALÀ 30/07/2021 5:38 pm
    Seyoret, primer pensa, després si cal, parla, però millor aprèn a parlar d'allò que realment sàpigues. I no diguis bestieses.
    Gecko 30/07/2021 5:43 pm
    "El Gobierno [espanyol] debe actuar cuanto antes para que sea juzgado en Espana". Visca la separació de "poders" de la "democràcia" madura, homologada, consolidada... i plena de forats.
    Català 30/07/2021 6:39 pm
    La guilla, quan no les pot haver, diu què son verdfes.
    L'OBSERVADOR ASTORAT 30/07/2021 7:35 pm
    El President Puigdemont, ha posat i està posant més en escac el pútrid Règim del 78 (Borbònic-Franquista 2.0), hereu i continuador d'un Estat Genocida-Feixista, que tota la "suposada" esquerra Ñ i toda la "suposada" esquerra CAT, junta. Amb les reaccions de la "DERECHONA FEIXISTA Ñ" en teniu una bona prova.
    Piolin 31/07/2021 12:34 am
    No és que no tingui estudis és que parla en la llengua vernácula de Palencia i no l'entenen .
    miquel puigpelat 31/07/2021 7:33 am
    La gent que no te cervell, funciona per l'odi, la venjança, els gelos i la incompetència.
    Pep 31/07/2021 8:38 am
    Que te den casao.
    fot-li, fot-li, fot-li. 31/07/2021 11:44 am
    Quan vagi a Suissa que procuri portar amb ell al Fugao.

Nou comentari