Casado es reafirma i diu que la proposta pretén evitar que hi hagi "nadons abandonats"

El líder dels populars diu que busca "regularitzar" la situació dels infants però que les mares immigrants seran expulsades "igualment un cop acabat el procés de donació del nen"
El líder del PP, Pablo Casado
El líder del PP, Pablo Casado | ACN

 

El líder del PP, Pablo Casado, ha afirmat aquest dijous que la seva proposta d’ajornar l’expulsió de dones immigrants si donin en adopció busca “ajudar” i “defensar” aquestes dones i donar-los “tot el suport” en aquest procés. Segons Casao, la mesura busca combatre que hi hagi “nadons abandonats” i portar a nivell de tot l’Estat el protocol que ja se segueix a territoris com Madrid.

 

En tot cas ha afirmat que se sent víctima d’una “fake news” per les informacions que apunten que el PP pretenia “blindar” i no expulsar aquestes dones, quan l’expulsió es produirà igualment un cop acabat el procés de donació del nen. Segons Casado, “el que proposa el PP és que les mares embarassades que decideixin donar el seu fill en adopció en comptes d’abandonar-lo tinguin garantida la confidencialitat i els mateixos drets que si estiguessin regularitzades”.

 

Tot plegat, ha dit, per “evitar” que apareguin “bebès abandonats”, de manera que quan lliurin el nen a una institució pública aquesta institució no informi “com exigiria la llei d’estrangeria”. D’aquesta manera, segons Casado, “es garanteix la protecció del menor, de la mare i dels facultatius que decideixin no entregar la documentació de la seva identitat si està en situació irregular”. La mesura, ha conclòs “garanteix els drets d’aquesta dona” i “totes les ONG l’avalen”.



Comentaris
rs
i aquest individu te fills petits ???????????
Anna
En Catalunya sobra gente , como en casi toda Europa . Uruguay , only white christian people are welcome .
Yo crec que mes indecent, ja no es pot ser.
Es que mira que es un partit cruel i sense escrúpols, fer que les mares deixin aquí els nadons i per separarles definitivament del nen, negarloshi a les mares la nazionalitat espanyola.
LSO
"Bebes robados, versión actualizada", niños negros criados por blancos, ¿supremacismo? a no que el supremacista es el President Torra según estos fachas.
La teva mare si que t'hagues ti gut d'abandonar...però a la Patagonia!
eduttt
A robar niños que no ha pa comer!
Luna Barceló
El mesquí (Casado) que pretén separar els fills/es de les seves mares no mereix ni que el mirin a la cara els seus propis familiars. El que ha de fer un home bo i que vol dirigir un estat és cercar solucions a les persones que han de fugir dels seus països per tenir governants autoritaris i corruptes. No podem permetre que qui no sap el que és parir pugui decidir sobre el fills/es.
Pere-perot
Casado és un nadó abandonat? Pobre noi ! A més, el van abandonar els "masters"
Aquest individu, vol tornar a fer el mateix que feia el règim del seu adorat "Caudillo Franco" als anys 40. Donar els nens que van néixer en aquest anys a altres families i dient a les seves mares que havien mort. Torna una de les pràctiques de les desaparicions de nadons, pròpies d'aquesta maleïda dictadura.

envia el comentari