Casado: “Prou ja de rendició socialista i de xantatge independentista”

El president del PP demana aturar el diàleg amb Catalunya: “No podem seguir intentant integrar aquells que volen desintegrar-nos”
El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado | ACN

El president del PP, Pablo Casado, afirma que la convocatòria d’aquesta manifestació a Madrid “era l’últim recurs” que li quedava a l’espanyolisme per fer fora el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de la Moncloa. “Prou ja de rendició socialista i de xantatge independentista”, ha etzibat Casado en declaracions davant dels periodistes.

 

El líder popular ha assegurat que el seu partit "demana eleccions immediates” i que cal aturar el diàleg amb Catalunya: “No podem seguir intentant integrar aquells que volen desintegrar-nos”.“La setmana que ve comença un judici que jutja el cop d’estat més greu des del 23-F”, ha afegit.Comentaris
Jajajaja
Menudos ladrones! Se tapan conuna banderita y gritando viva España! Jajajajaaj menudos anormales cobradores de la pirmi la mayoria de sus votantes!!! Aparte solo hace falta pasar por su lado, huelen fatal!
Vicenç Ramoneda
44 milions i no omplen ni la plaça?
X*2
Este fascista, tramposo, mentiroso, ruin ignorante, ya sabe lo que dice?
at
es un mentider i una molt molt mala persona, sembla mentida que tingui fills petits
Com pot ser...
... que encara hi hagi catalans que no vulguin la independència? Qui vol pertànyer a la ESPAÑA MISERABLE podent ser qualsevol altra cosa!
Els de la reconquesta
Fora l'imperialisme castellà. Enderroquem Castella! Una Espanya fraternal dels pobles ibèrics amb respecte mutu és possible! Respectem tots els pobles i la seva cultura i la fraternitat entre tots tornarà. República Federal Espanyola per la llibertat, la igualtat i la fraternitat! Fora els feixistes, carques ,casposos, intolerants, rancuniosos, superbs i imperialistes dictatorials. Arriba España Confederada!
Corto, corto, corto
Mentiroso i antidemocràtics. No tenia ningun derecho a reclamar Nada.
La Armada Inbencible ha hecho aguas
Su odio no lo comparten el resto de los españoles. Respeto para Cataluña, el último bastión de lucha contra la decadente España/Castilla incapaz de superar su arrogancia imperialista supremacista. La España unida si, peró con respeto a todos los pueblos. Ni camisas negras ni azules, camisas blancas de fraternidad.
Sembla una imatge dels anys 40, i aquests figures mr. Master, el falangito i el Cid Campeador es com una peli de terror, la sta. inquisició al seu costat es queda curta!
Josep
Quin ridicul, fas pena
josep
FAS Pena, quin ridicul
Todo preconcebido
Una manifestación con tintes para influir en los jueces del TS en el juicio del siglo contra los presos políticos que empezarà el dia 12 de Febrero. Al fracaso de esta manifestación malévola, seguirá al TS en su desvirtuación judicial contra el 'caso catalan' por su carencia argumental acusatoria por los delitos imputables. Ni rebelión ni sedición. Si hubo desobediencia contemplada como falta i no delito. Todo lo demás son trampas al solitàrio que responde unicamente a un afán de venganza.
Berta
Cap dubte sobre el màster en feixisme de la Juan Carlos. El té i amb "cum laude"
feixistes en estat pur
No oblidem que el PP abans Alianza Popular (fraga) són els hereus del franquisme del dictador FF, declarat criminal de guerra per la resolució 39/1946 de la ONU. Poca broma. Els feixistes en estat pur.
Pau Solter Negre
A ver pablito....esto se te acaba chico. Sois unos perdedores natos y me refiero a tu partido y a tu querida patria.
Aquest trio de los salvadores d'Espanyistán està rabiós per veure si encara poden fer mes mal a la ciutadania honrada d'aquest pais, utilitzant tot el seu arsenal de delinqüència que tenen.
ciutada del mon
republica federal, federalisme, internacionalisme, fraternitat entre pobles primer els propers els iberics, i federacio dels pobles, amb un projecte federal de veritat i republica, aixo es el futur fins tot les pelis del futur tipo star trek parlen de federacions galactiques de planetes aixo es le futur i no la separacio la dispersio i la tribu tornar a l'edat mitjana al segle 21 no es el futur.

envia el comentari