Casado promet un 155 "immediat, ampli i sense límit de temps" a Catalunya

Assegura que prendrà el control dels Mossos, les presons, l’escola i els mitjans de comunicació públics
El president del PP, Pablo Casado
El president del PP, Pablo Casado | ACN

El líder del PP, Pablo Casado, ha promès aquest dijous des de Ceuta que si arriba a La Moncloa aplicarà un 155 “immediat, ampli i sense límit de temps” a Catalunya. Casado ha acusat Sánchez d’haver-se “humiliat” rebent el president de la Generalitat, Quim torra, “com si fos el cap d’un país estranger” i parlant de “conflicte” a Catalunya en comptes de combatre la “kale borroka” dels “llaços grocs”. “Per això al primer Consell de Ministres quan arribem a La Moncloa aprovarem el 155, deposarem el govern de la Generalitat, nomenarem un nou govern, assumirem les competències en administracions penitenciàries perquè deixi d’haver-hi homenatges humiliants, prendrem el control dels Mossos perquè es posi ordre a les presons de Catalunya, prendrem el control dels comptes perquè no es malversi els diners de tots els espanyols, i sobretot posarem ordre a l’educació i als mitjans de comunicació públics perquè cessi la propaganda i l’adoctrinament que pretén a mitjà termini acabar amb la història d’Espanya”, ha dit.Comentaris
republica
casado au corre vesten al valle, el teu lloc és amb el paco. Ni ets demòcrata i ni molt menys persona
X*2
Aquest trampòs, mentider, feixista i totalitari, cal tancar-lo , inhabilitar-lo i ignorar-lo, és una merda amb cames
Joan
Deixem-los dir i fem servir les energies per a canviar aquelles coses en què podem influir... Fem República des d'exercir la llibertat de consumir determinats productes, conèixer el país i la cultura catalana, cultivar els valors d'integració i justícia socials, prioritzar les empreses que tinguin la seu social aquí, participar en les mobilitzacions en pro de la República i la democràcia, i altres accions en la línia de continuar treballant per l'ideal de construir un estat propi i exemplar.
El màster
TORTOSA al xarlatan de fira, com es que no para de dir tonteries? i com es que algú l'escolta?
Català a Mallorca
Ostres si fa això m,imagino que ja ningú podrà dir que no som una colònia no?!!!!! Mare meva, i que espera d, això, que ho acceptem i el deixem fer? Aquest paio ens està obrint la porta de bat a bat x fotre el camp!!!!
In inde independència aaaa
Cuando rajoy ejercia de idiota .....y va ahora capado y lo supera.!!!ver para creer !!
RC
Este fascista sin escrúpulos esta dispuesto a sacrificar Cataluña para conseguir España, sería un grave error, una acción de guerra destinada a silenciar los votos democráticos del pueblo catalán. Una acción que no sólo plantaría la semilla de la desobediencia, sino también la de la resistencia.
PBP
Algú diu, com és que no para de dir tonteries? Es que té un màster pel Puti-club Juancar I de Madriz.
at
maléfic i repugnant individu, es increible com pot acumular tanta maldat
Joan Peris
I tot aixó ho fa perque veu que VOX li guanya la partida en faxenderies.El seu partit va en picat. I el régim del 78 s'enfosarà, i amb ells molts. I serà aquest any.
Fcv
Per fer tot això que diu, primer cal que sigui president d'Espanya, de moment només és candidat.
Born in the Cat
Es a dir.... Franco VIVE!!! De nou ha tornat la fastigosa dictadura espanyola!!! Nada nuevo bajo el cielo de la autodenominada “Piel de Toro”. La estáis cagando una y otra vez! Tipical Spanish! Allà vosaltres...
Xavi
Estiguem preparats. No passaran .
Ostres
Aquest paio té un màster en mentir, el rei dels mítings!! Ja ja ja!! TORTOSA i a cagar a la via!! PP podrit a tornar el que han robat i il·legalitzat per sempre!!
Groc
I perque no apliquen totes les millores que diuen a Castella, Andalusia, Extremadura, Aragó ... QUE FAN PENA i SON VOSTRES !!!
Victor
Un partit que té 4 diputats al Parlament no pot aplicar el 155 i si ho fa d'això se'n diu cop d'Estat i com a a tal ha de ser tractat. L'hem de detenir només posar els peus a Catalunyai que el vinguina a buscar si volen. Ja n'hi ha prou.
La rel del problema no és ell
El problema no és ell, el problema és que diu tot això per obtenir els vots dels espanyols. Senyal que tant el PP com C's i Vox (PSOE ja ho veurem) ho han identificat com el desig de una gran majoria de votants de Ñ, feixistes o no. Es aquest el veritable problema, el músic pot canviar, però la música continuaria essent la mateixa. Odi cap als catalans, una persecució que si fos cap a qualsevol altre col.lectiu, religiòs, ètnic, sexual, etc., tothom estaria posant el crit al cel, UE compresa.
Ep, falsificador!
Primer et falta manar,i després...., ja en parlarem!... No siguis tan boques!
miquel
Aquest paio no te collons de fer el que diu. Ho diu, perquè sap que com a polític és un zero a l'esquerra i no guanyarà mai. És un pobre descgraciat, que el càrrec li ve gran, i és un fracassat abans de ser algú.
Sisco
Companys, aquesta colla del P.P. i Ciudadanos, ni cas ............."TORTOSA"
vila
El PP a Catalunya és residual son tres i el cabo, i ens volen imposar des de la meseta la seva voluntat per collons...??? rememeber ETA, remember els Grapo...després no us poseu les mans al cap, els temps han canviat per a tothom, aneu em compta no desperteu la bestia per els vostres propis interessos
Ramon del Pi Roig
Sr.Casado: Sería mejor que propusiera 155 propuestas para solucionar políticamente el problema que tiene Espanya con Catalunya. Quizá así demostraría un poco más de inteligencia.
Pemi
Vaja, ens promet la dictadura. Acabáramos.
xup
aquest comença a tenir una lleugera tara mental
Capelladí
Que prometi també legalitzar la pena de mort per mitjà del garrot vil, prohibir la homosexualitat y totes les llengües que no siguin la lengua del imperio
Assumeix que Catalunya no és es Ñ.
No planteja una negociació sinó una ocupació a sac, barroera i repressiva. Això ha de convèncer als catalans de ser Ñ? Ho té clar! Només pot dur a una reacció unilateral més ràpida i més decidida. Temir un DNI ñ, avui dia, fa caure la cara de vergonya.
Inadaptado
Mi voto lo tiene asegurado. Espero una alianza Vox, Ciudadanos y PP en el Congreso y que formen gobierno, y que destruyan la bestia separatista. Al separatismo catalán hay que aplicarle un castigo bíblico, un Sodoma y Gomorra. Hay que destruirlo, pero destruirlo literalmente, ilegalizar los partidos, encarcelar a todos los separatistas golpistas y punto.
Karl
No s'ho creu ni ell. Qué vagi al Valle que allà fa més falta
Juan Hospitalet
Rajoy también se lleno la boca con las mismas tonterias y cuando fue presidente de España paso por el tubo, y Aznar más de lo mismo, incluso dijo que habla catalán en la intimidad y a pactar con Pujol. Incluso ahora si los catalanes quisieramos podriamos hacer caer al gobierno del PSOE en el Congreso español, siempre dependen de nuestros votos.
Filiprim
Merkel se va a sacar la zapatilla y le va dejar el culo como un tomate a este mediocre mierdecilla
fideli
el master en idiota per urjc, un amic de la matança de Badajoz... no ho condemna...
Vicenç Ramoneda
Un article a 'The New York Times': "La monarquia espanyola ja no té sentit." Un poco de historia sobre los Borbones nunca viene mal." https://bit.ly/2VuGKMV
VES A PASTAR FANG, CRETÍ !!!!
Ton
Molt democràtic i constitucional tot.....
Richard Rawlings
Enfermo, farsante, delincuente, ladrón... Uuuufff que grima da este tipejo!!
MCETPM
Heyyy!!! Inadaptado, ya te veo de nuevo! Te vas a tener que comer tus palabras cuando los de vox te metan la constitucion por el ojal. Però no dejes de escribir aquí nunca, das mucha cancha y pistas de como sois los escanyolitos...

envia el comentari