Casado (PP) nega irregularitats en el seu expedient acadèmic

El dirigent popular assegura que és "humiliant" i "absolutament fals"
El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado
El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado | ACN

 

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha negat aquest dimecres irregularitats per obtenir la carrera de Dret després que 'El Mundo' hagi publicat que el dirigent popular es va treure mitja carrera en només quatre mesos. En declaracions a Antena 3, Casado ha assegurat que és "humiliant" i "absolutament fals" i ha atribuït aquestes informacions al fet que des de fa mesos soni com a candidat a l'Ajuntament o a la Comunitat de Madrid. D'altra banda, ha comentat que actualment es troba exercint en política però com a "una vocació temporal" i que se l'està perjudicant "inclús si abandono la política". Casado ha afegit que mau se l'ha investigat per cap irregularitat ni per cap cas de prevaricació.


 

El dirigent popular s'ha preguntat si el "pròxim" que publiquin els mitjans de comunicació consistirà en "remoure" en el seu expedient de la EGB o "un anàlisi de sang per veure si un metge, de forma falsa, diu que consumeixo estupefaents".

 

Hores abans, el dirigent popular ja havia assegurat en una piulada a Twitter que la notícia "és falsa" i que "atempta" contra el seu honor. "Es basa en difamacions anònimes sense proves i calumnia a la universitat i els seus professors. No hi ha cap irregularitat en el meu expedient i així ho vaig demostrar amb tota la documentació. Prou d'injúries", s'ha queixat.

Comentaris
Karlus
Estais todos pringados de corrupción, sois pura porqueria
Floren
Una certa farum a cantimpalo sembla present a la seu pagada amb diner de la comptabilitat en B
Jordi Comasobirana
No és clar, tots ells són honrats i bones persones! Com la Cifuentes i tants d'altres mentiders.
la mejor defensa un buen ataque oi?
EL QUE ES HUMILIANT ES QUE ENS PRENGUIS PER BABAUS,QUE HO DIUEN ELS TEUS PROFESORS¡¡ NO NOSALTRES, I PARLES DEL TEU HONOR? QUIN CINISME¡¡I ES QUEIXES DIENT QUE ES BASA L'ACUSACIÓ," EN DIFAMACIONS, SENSE PROVES ( n'hi ha de proves) I CALUMNIES A LA UNIVERSITAT I ALS PROFESORS" MIRA PER ON¡¡" LES MENTIDES DELS FILLS DEL G.C. CAP ELS PROFESORS DE SAN ANDREU DE LA BARCA,DIFAMACIONS CALUMNIES I SENSE PROVES,en el teu cas si hi ha proves, en el nostre NO¡¡
JordiP
Nega irregularitats? Sóc Enginyer Industrial, MBA d'ESADE, més un parell de màsters en Seguretat Industrial, Comerç Internacional, etc. Tinc un fill filòleg, un altre lic.Empresarials. un altre Informàtic, una noia mestre, infinitat de companys, amics, parents i coneguts advocats, metges i economistes i mai a ningú li han convalidat més d'una assignatura completa.
Un altre " llicenciat " fals
Aquests peperos estan de merda fins les pestanyes . Agafa'ls per on vulguis que quedés ben pringat El partit més corrupte d'EU i encara dels més votats a apaña. Increïble i encara hi ha gent que no entén que vulguem marxar .
humiliant?
El que amenaçava a Puigdemont dient que podia acabar com Companys?Potser si caldria revisar la teva EGB, perquè no sembla que coneguis els fets: Companys lliurat per la Gestapo a Franco i afusellat després d'un judici sense garanties. Creus que aquest és un fet com per posar-lo d'exemple, tros d'ase?Quin baix nivell intel·lectual i moral que tenen aquests polítics! I la tòtil·la de l'Arrimadas amb aquella arrpngàcia , mostrant a cada gest el menyspreu que sent vers tot el que sigui català!
en sembla
que no tindran mes remei que llançar-lo al retrete.
Fat Boy
Que us penseu?, que li han regalat el titol, com al Duque de Palma?.
Casado con el pp
Te vas a quedar soltero y sin compromiso, o sea te vas a quedar sin poder chupar del bote.Y en lo que respecta a los estupefacientes, pues que quieres que te diga, tienes el mismo perfil que el rivera , snif,snif... , me entiendes
Toto
Que mierda q teneus sois unos prigaos
paco
Toda esta chusma con la palabra españa en la boca todo el dia y lo único que saben hacer es saquear todo lo que pillan, espero ver un dia como podemos independizarnos de toda esta gentuza.
Ves al tanto
No provoquis, a veure si es posan a mirarte l'expedient de la EGB, i encara et tindras que treure el certificat de estudis primaris.
Ayyyy
Quien a hierro mata a hierro muere. No llores tanto
Tallaferru
No demitira si no a anat al super afer el metix que la seva jefa je je je

envia el comentari